Yardım Mi 6 arka kapak

alieski1262

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali Eski
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Arka kapağım kırıldığı için değiştirmeyi düşünüyorum. Hazır almışken bataryayı da değiltirmeyi düşünüyorum. Orjinal bi batarya ve kaliteli arka kapak nerde bulabilirim. Daha önce başına gelen arkadaşlar hangi yolu izlediler

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sonmahoni

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
temel
Cihazım
mi6
Konular
0
Arka kapağım kırıldığı için değiştirmeyi düşünüyorum. Hazır almışken bataryayı da değiltirmeyi düşünüyorum. Orjinal bi batarya ve kaliteli arka kapak nerde bulabilirim. Daha önce başına gelen arkadaşlar hangi yolu izlediler

aynı durum bende de oldu. Kapak çatladı. Arkasına şimdilik kapak almadım kendim araba kapı döşemelerine yapılan yapışkanlı kagıttan kapak yaptım. Pili şimdilik idare ediyor. Biraz daha böyle kullanıp pil az gitmeye başlayınca pil ve kapak almak istiyorum.

Oyla:

survivor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SY
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Merhaba arkadaşlar ben toplamda 3 tane arka kapak çatlattım. İlk orjinal olan çatladığında bir süre arkadaşın dediği gibi kaplama kapatarak idare ettim zaten kılıfla kullandığım için sorun olmadı. Sonra bir tane arka kapak aldım takmaya çalışırken elimde dağıldı. Sonra bataryayı değiştirdim deji batarya aldım (memnunum) hazır dedim batarya değiştirirken tekrar kapak alayım yapıştırayım. Kapağı aldım ama ne yaparsam yapayım bir türlü düzgün yapıştıramadım hep bir açıklık kalıyor saatlerce her tarafını sert mandallı tutturuyorum ama yinede olmuyor. Şuan da öylece kulllanıyorum arkasına bant yapıştırdım idare ediyor.

Oyla:

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Merhaba arkadaşlar ben toplamda 3 tane arka kapak çatlattım. İlk orjinal olan çatladığında bir süre arkadaşın dediği gibi kaplama kapatarak idare ettim zaten kılıfla kullandığım için sorun olmadı. Sonra bir tane arka kapak aldım takmaya çalışırken elimde dağıldı. Sonra bataryayı değiştirdim deji batarya aldım (memnunum) hazır dedim batarya değiştirirken tekrar kapak alayım yapıştırayım. Kapağı aldım ama ne yaparsam yapayım bir türlü düzgün yapıştıramadım hep bir açıklık kalıyor saatlerce her tarafını sert mandallı tutturuyorum ama yinede olmuyor. Şuan da öylece kulllanıyorum arkasına bant yapıştırdım idare ediyor.
aynı problemi bende yaşıyordum batarya kalın geliyor kapak bir türlü sıfır oturmuyor açıklık kalıyor diye deji ye mail attım yeni bataryayla değişim yaptılar yine aynı problemi yaşıyorum açıklıktan dolayı kamerama toz kaçtı hatta şuan çektiğim fotoğraflarn belirli bölgelerinde lekeler var

Oyla:
Üst Alt