Yardım mi 6 arka kamera sorunu

vozcan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vedat
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.4.0
Telefon Modeli
mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,
Mi 6 arka kamerası çalışmıyor. Kameranın çalıştığını sorunun anakarttan olduğunu söylediler. Çözüm olarak hurda bir anakart bulmam gerekiyor bu konuda tedarik edebileceğim bir yer var mı?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhaba,
Mi 6 arka kamerası çalışmıyor. Kameranın çalıştığını sorunun anakarttan olduğunu söylediler. Çözüm olarak hurda bir anakart bulmam gerekiyor bu konuda tedarik edebileceğim bir yer var mı?

İkinci el siteleri hocam

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Hurda anakartlar çok pahalı fiyatlara satılıyor 500 650 vs gibi fiyatlarda görmüştüm bugün bakarken . Bende mi6 arka kamera bakınıyorum bir türlü bulamadım. Sıfırı cep yakıyor çıkma da zor bulamadım . Kameranın çalıştığını nasıl teyit etmişler ? Cihazın başka bir problemi yok ise sadece analartta soket kısmı arızalı olabilir pin kırık olabilir bunu da işinin ehli biri yapabilir komple değişmeye gerek yok .

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hurda anakartlar çok pahalı fiyatlara satılıyor 500 650 vs gibi fiyatlarda görmüştüm bugün bakarken . Bende mi6 arka kamera bakınıyorum bir türlü bulamadım. Sıfırı cep yakıyor çıkma da zor bulamadım . Kameranın çalıştığını nasıl teyit etmişler ? Cihazın başka bir problemi yok ise sadece analartta soket kısmı arızalı olabilir pin kırık olabilir bunu da işinin ehli biri yapabilir komple değişmeye gerek yok .

Fiyat uygun mu bilemedim :?

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Fiyat uygun mu bilemedim :?

Bu siteye geçen ay bakmıştım epey pahalı idi demek indirime gitmişler tekrar bakmak da aklıma gelmedi sağol hocam artık daha uygun çıkma bulamazsam buna yönelirim. Cihaz baş aşağı fayansa düştü hiç bir yerine bişey olmadı kamerada siyah leke oluştu ah bu bahtsızlık

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu siteye geçen ay bakmıştım epey pahalı idi demek indirime gitmişler tekrar bakmak da aklıma gelmedi sağol hocam artık daha uygun çıkma bulamazsam buna yönelirim. Cihaz baş aşağı fayansa düştü hiç bir yerine bişey olmadı kamerada siyah leke oluştu ah bu bahtsızlık

Bu siteden alışveriş yapabilirsiniz,takipli kargo ve gümrük ücreti ile beraber 100 TL tutar.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Bu siteden alışveriş yapabilirsiniz,takipli kargo ve gümrük ücreti ile beraber 100 TL tutar.

Ali'den alma niyetim vardı vergi dahil zaten burda ki siteler ile aynı fiyata geliyordu vazgeçtim. Çok teşekkürler hocam hemen siteyi inceleyeyim.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Ali'den alma niyetim vardı vergi dahil zaten burda ki siteler ile aynı fiyata geliyordu vazgeçtim. Çok teşekkürler hocam hemen siteyi inceleyeyim.

Muhakkak takipli kargo ile alın (yurt dışı her site için geçerli)yoksa çok beklersiniz.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam malesef bu sitede mi6 için arka kamera yok sadece redmi 6 için miş :(

O zaman 250 TL olanı taksitle alın,en azından arızalı çıkarsa iade etme imkanınız var

Oyla:
Üst Alt