Yardım Mİ 6 arama yapmama sorunu

sebo39

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sebahattin
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Herkese merhaba, mi 6 model telefonumda bazen arama yapmak istediğimde aradığım kişiye bağlantı esnasında herhangi bir sorun olmamasına rağmen bağlanmıyor, hiçbir tepki vermeden arama kapanıyor bu çok uzun süredir böyle herhangi bir güncellemeyle olmadı yani. Otomatik tekrar arama özelliği etkin üst üste arıyor ama bağlanmıyor bir süre bekledikten sonra düzeliyor . Ekran görüntüsü de paylaşıyorum, bilgisi olan var mı acaba?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Herkese merhaba, mi 6 model telefonumda bazen arama yapmak istediğimde aradığım kişiye bağlantı esnasında herhangi bir sorun olmamasına rağmen bağlanmıyor, hiçbir tepki vermeden arama kapanıyor bu çok uzun süredir böyle herhangi bir güncellemeyle olmadı yani. Otomatik tekrar arama özelliği etkin üst üste arıyor ama bağlanmıyor bir süre bekledikten sonra düzeliyor . Ekran görüntüsü de paylaşıyorum, bilgisi olan var mı acaba?
Kernel yüklediniz mi telefona? Ve eğer Miui 10 sürümünde iseniz. O sürümünün bazı versiyonlarında aynı sorun mevcuttu.

Oyla:

sebo39

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sebahattin
Cihazım
Mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kernel yüklediniz mi telefona? Ve eğer Miui 10 sürümünde iseniz. O sürümünün bazı versiyonlarında aynı sorun mevcuttu.
Hayır yüklemedim, telefonu 2017 yılında aldığımdan beri ara ara aynı sorunla karşılaşıyorum. Otomatik tekrar arama özelliğinin sorunu olabilir mi acaba?

Oyla:

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21

Hocam size zahmet numarayı gizleyip atsanız? Numaranın gözükmesi yanlış olur

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Hayır yüklemedim, telefonu 2017 yılında aldığımdan beri ara ara aynı sorunla karşılaşıyorum. Otomatik tekrar arama özelliğinin sorunu olabilir mi acaba?
Otomatik tekrar arama özelliğini kapatıp tecrübe ettiniz mi?

Oyla:

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
StreX hocam size zahmet yardımcı olabilir misiniz? Benim yetkim yok hocam da hocamın yetkisi varsa düzeltir önemli değil :)

Oyla:
Üst Alt