Soru mi 6 almalı mıyım?

KİLİORKEZ

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Kuyumcu
Konular
67
arkadaşlar yıl 2020 oldu 3 yıllık bu cihazı almalı mıyım? kendim de bir xiaomi redmi 5 plus kullanıcısıyım. alacağım cihazın ekranının kenarında kücük bir kaç adet çatlak var bu çatlaklar zamanla büyür mü?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Sizin tercihiniz tabiki ama ekran, batarya, sistem vs derken cihaz üzmesin sonra sizi?

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Alınmaz hocam. Mi 6 tamam çok güzel bir cihaz olabilir ama 3 sene kullanılmış. Ömrünü doldurmuş yani o. Onun üstüne 3 model çıktı 1-2 aya Mi 11 de çıkar. Tavsiyem tercihinizi bütçenize göre daha güncel cihazlardan yana kullanın.

Oyla:

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Telefon çıkalı neredeyse 4 yıl olacak. Ben de 3 yıl kullandım mi 6 yı güzel bir telefon ne var ki şirketler zamanla yazılım desteğini kesiyorlar, bu da uygulamalarda sorun teşkil ediyor. Bunu dikkate almak gerekir diye düşünüyorum.

Oyla:

MehmetYesil

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
3
Bende 3 yıldır Mi6 128 GB Seramik modelini kullanıyorum, benim için çok muhteşem bir cihaz. Mi Note 10 Pro aldım 15 gün kullandım alışamadım boyutuna falan, tekrar Mi6'ya dönüş yaptım, zaten bataryasını yeni değiştirmiştim, hoparlör sesi azalmıştı onu da Doğubank'ta 70 TL verip değiştirdim, sorunsuz severek kullanıyorum. 4 yıllık cihaz ama hiçbir eksik yanı yok.

Oyla:

KİLİORKEZ

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Kuyumcu
Konular
67
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz hocam. Mi 6 tamam çok güzel bir cihaz olabilir ama 3 sene kullanılmış. Ömrünü doldurmuş yani o. Onun üstüne 3 model çıktı 1-2 aya Mi 11 de çıkar. Tavsiyem tercihinizi bütçenize göre daha güncel cihazlardan yana kullanın.
hocam malum piyasadan dolayı çok fazla bütçem yok zaten kendi cihazımı satıp üstüne az bişey ekleyip alacam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon çıkalı neredeyse 4 yıl olacak. Ben de 3 yıl kullandım mi 6 yı güzel bir telefon ne var ki şirketler zamanla yazılım desteğini kesiyorlar, bu da uygulamalarda sorun teşkil ediyor. Bunu dikkate almak gerekir diye düşünüyorum.
hocam redmi 5 plus oldukça kasıyor ve güncelleme desteği miui 11 ile kesildi. yani o cihaz bana üst seviye bir cihaz olarak gelir bence. bide hocam 3 yılın sonunda batarya durumu nasıldı? bende ki telefonun bataryası 1 günü rahatlıkla geçiriyor bende alalı 2,5 yıl oldu.

Oyla:

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
hocam malum piyasadan dolayı çok fazla bütçem yok zaten kendi cihazımı satıp üstüne az bişey ekleyip alacam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam redmi 5 plus oldukça kasıyor ve güncelleme desteği miui 11 ile kesildi. yani o cihaz bana üst seviye bir cihaz olarak gelir bence. bide hocam 3 yılın sonunda batarya durumu nasıldı? bende ki telefonun bataryası 1 günü rahatlıkla geçiriyor bende alalı 2,5 yıl oldu.
Hocam 2 yıl sonra (geçen yıl) batarya az gitmeye başlayınca deji batarya almıştım. Hemen hemen orjinale yakın performans veriyor. Gerçi 6 aydır telefonu ben kullanmıyorum.

Oyla:

KİLİORKEZ

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Kuyumcu
Konular
67
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki hocam 2 yılın sonunda günde kaçdefa şarja takıyordunuz? çünkü ilgilendiğim cihazın 2,5 yıldır bataryası değişmemiş orijinal bataryası mevcut.

Oyla:

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
peki hocam 2 yılın sonunda günde kaçdefa şarja takıyordunuz? çünkü ilgilendiğim cihazın 2,5 yıldır bataryası değişmemiş orijinal bataryası mevcut.
Oyun oynamam hocam. Önceden 2 günde bir şarj ederken son zamanlarda aynı kullanımla akşam şarj etmek zorunda kalıyordum.

IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

İsaTÜRK06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa
Cihazım
Mİ 6
Konular
2
mi6 kullanıcısıyım ortalama 6 saat süre çok rahat ekran süresi verir oyunlarda bazen takılma yapar genelde akıcıdır android9.0 son sürümdeki android versiyonu sesi üstten az alttan tatminkar derece de yüksek ama kaliteli bir ses verir günlük kullanımda yağ gibi akar bendeki 64gb tavsiyem 128gb olanın olsun bir de bunlarda panel olayı var jdi olan daha sağlam derler benimki de jdi ekran olarak iyi bir ips paneli var kamera olarak çok bir beklentiniz olmasın standartlarda çeker fazlası yok parmak izi okuyucusu kirlenmezse çok hızlı aklıma gelen bunlar başka merak ettiğin bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin

Oyla:
Üst Alt