Yardım mi 6 aktifleştiremiyorum

sers023

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
test
Cihazım
mi 6
Konular
5
s.a arkadaşlar mi 6 cihazımı sıfırladım cihaza daha önceden imei atıldıgı için cihaz sıfırlandıktan sonra imei gelmiyor sim tanımıyor ve wifi açılmıyor cihaz açılışta etkinleştirme ekranında kalıyor ve hiç bir şeklde cihaz açık iken internete baglanamadıgım için etkinleştirme yapamıyorum. umnlock tooldan da aktifleştirmeye çalışınca cihaz hata veriyor ve cihaza rom yükleyemiyorum mi flash tooldan romu yazıdıryorum 0 saniyede sucess yazıyor ama romu atmıyor cihaza yardımlarınızı bekliyorum

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
s.a arkadaşlar mi 6 cihazımı sıfırladım cihaza daha önceden imei atıldıgı için cihaz sıfırlandıktan sonra imei gelmiyor sim tanımıyor ve wifi açılmıyor cihaz açılışta etkinleştirme ekranında kalıyor ve hiç bir şeklde cihaz açık iken internete baglanamadıgım için etkinleştirme yapamıyorum. umnlock tooldan da aktifleştirmeye çalışınca cihaz hata veriyor ve cihaza rom yükleyemiyorum mi flash tooldan romu yazıdıryorum 0 saniyede sucess yazıyor ama romu atmıyor cihaza yardımlarınızı bekliyorum
kardeş imeiyi atan arkadaşla irtibata geç normalde imei telefon sıfırlamayla gitmez

Oyla:

sers023

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
test
Cihazım
mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeş imeiyi atan arkadaşla irtibata geç normalde imei telefon sıfırlamayla gitmez
cihazı unlock ettim ama cihazı sıfırladım cihaz yine unlock edilmek istyor kulanıcı adı şifremi bilmemee ragmen unlock olmuyor

Oyla:

sers023

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
test
Cihazım
mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi cihazı unlock yapmam lazım ve kulanıcı adımı şifremi bilmememe ragmen mi unlock tooldan olmuyor mi yetkililerine nasıl ulaşabilirm

Oyla:
Üst Alt