Yardım Mi 6 (Ahize) ses yetersizliği sorunu

anlkse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil Kose
Cihazım
Mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stabil 10.2.1.0
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar forumda arattım ama kesin bir cevap bulamadım,konuları inceledim.

Donanımsal olduğunu ve serviste ahize hoparlörü değiştirterek sorunu çözdüğünü söyleyenler var.
Speakerbooster (ben bulamadım) isimli bir uygulama ile sorunu çözdüğünü söyleyenler var.
Ahize temizliği ile ( temizlik deliklerin küçük olması sebebiyle cihazı açmadan imkansız) sorunu çözdüğünü söyleyenler var

Olay hakkında son durum nedir ? Çözüm konusunda yazılımsal bir çare bulan oldu mu?

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7

Donanımsal olduğunu ve serviste ahize hoparlörü değiştirterek sorunu çözdüğünü söyleyenler var.
Speakerbooster (ben bulamadım) isimli bir uygulama ile sorunu çözdüğünü söyleyenler var.
Ahize temizliği ile ( temizlik deliklerin küçük olması sebebiyle cihazı açmadan imkansız) sorunu çözdüğünü söyleyenler var

Olay hakkında son durum nedir ? Çözüm konusunda yazılımsal bir çare bulan oldu mu?
Hocam yazılımsal olarak magisk modülleri ile çizebilirsiniz

Oyla:

anlkse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil Kose
Cihazım
Mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımsal problem olduğunu varsayarsak, hiç root işleri bilmeyen biri olarak risk alıp twrp işlerine mi girmeliyim yoksa servise mi gondermelyim telefonu?

Oyla:

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Üstad bence bir yazılımla dene olmadı uğraşmam ben dersen ver geç garantiye. Son zamanlarda bende de var bu sorun. Eskiden rahat duyardım, şimdi ses yok.

Oyla:

ilkerl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilker
Cihazım
Mi6
Konular
0

Diş fırçasınin tüylerini iyice kisaltip temizliği öyle yapın. Sonuca şaşıracaksınız

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt