Yardım Mi 6 açılmıyor

archeuscaine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
mi 6
Konular
22
Arkadaşlar telefonu root ederken galiba içerisindeki romu komple sildim telefon açılmıyor. Trwp 3 , 2 , 1 yüklü mi flash tooldan bağlayınca telefonu görüyor ordan yeni rom atayım dedim ama usb debug sorunu gösteriyor
telefonunda her yerde yazmasına rağmen yedeğini almadım şimdi bu telefona yeniden rom kurabilmenin imkanı varmı yardımcı olursanız sevinirim

gerçi ben xiaomi mi tool kullanıyormuşum
mi flash tool la yeni rom yükleniyor galiba fastboot üzerinden dur bi deneyeyim

dekor67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tanju
Cihazım
Mi 6
Meslek
Memur
Konular
28
Telı fasboot moda alcasın mıuı sıtesınden son surumu ındır fasboot olanı ve yukle korkulcak bır sorun yok

Oyla:

dekor67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tanju
Cihazım
Mi 6
Meslek
Memur
Konular
28
Twrp yuklu ıse twrp menuyu ac telı op ye bagla telı gorecek sıteden herhangı bır romu ındır ornek mıuı eu sonra telın hafızasına at kur

Oyla:

archeuscaine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
mi 6
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam twrp ana ekranında cihazı pc ye bağla ve rom at karşılaşabileceğin ufak hatalar mevcut
Rehber - Rom Yüklemeden Önce Mutlaka Bakılması Gerekenler(Mİ6)
Bunları okuyup bilgi sahibi olmanı öneririm

hocam inan şu başlığı bulamadım daha önce gördüm ama sonradan aklıma geldi ayrıca daha öncede htc telefonum vardı ve ona sürekli rom felan atardım yabancı değilimde dışardan nasıl rom flashlanır xiaomi için bilmediğimden sordum sonra cevabı gördüm korkucak bişey yok bende biliyorum zaten :) ama sizin başlığı güzelce okuyup tekrar deneyeceğim
[doublepost=1515177462,1515176960][/doublepost]
Twrp yuklu ıse twrp menuyu ac telı op ye bagla telı gorecek sıteden herhangı bır romu ındır ornek mıuı eu sonra telın hafızasına at kur
op ne oluyor hocam bu trwp içindeki bağla seçeneğini kast ediyorsanız ordan bağla diyip bütün seçenekleri seçiyorum ama telefonu görüyor pc içine bişey atmaya izin vermiyor

Oyla:

archeuscaine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
mi 6
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla miui sitesinden üç defa rom indirdim üçündede rom rar hatalı diyip açmıyor bendekide şans arkadaş bahtsız bedevi hesabı bu nedir ya birde telefonu mtp ile bilgisayara bağlayamadım telefonu görüyor pc ama içine bişey atamıyorum

Oyla:
Üst Alt