Yardım Mi 6 8.5 güncellemesinden sonra galeri silindi.

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
Güncelleme gelince galeri silinmiyordu, yedek almadım. Yine öyledir sandım. Mi 6 8.5 Güncelleme yüklenince com.android.phone hataları verdi sürekli. Yeninden kurulum başlamıştı. Hataları gönder ya da gönderme tuşuna bassam da hatalar kapanmadı. Power tuşuna sürekli basıp resetlemek zorunda kaldım. Açtığımda kurulum ekranı yeniden geldi. Mecburen kurulum yaptım. Bittiğinde tüm galeri içeriği kayboldu.
Telefona root yapıp bir sürü telefon için ve bilgisayar için recovery program denedim. Telefondakiler bulamadı. Zaten en fazla 2 tanesi gerçekten işlem yaptı. Bilgisayara kurduklarım ya telefonu bellek olarak görmedi, ya da Samsung dışında telefon tanımıyor.
Xiaomi için böyle bir kurtarma programı var mı? Dr. Fone tarzı denedim fakat dediğim gibi ya telefonu görmüyorlar ya da samsung modeli girmemi istiyor, yoksa brick olabilir diyor telefon, başka model seçilirse.

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde telefonu birine satarken resetlemek yetmez deniyor. Özel programlar ile kazımak lazım diyorlar. Fakat ben daha dakikasına kurtarma programları çalıştırsam da bir tane dahi fotoğraf kurtaramadım. Xiaomi gibi firmaya yakışmıyor bu güncellemede ki sorun. Firmanın kendi sitesine yazayım belki çözüm sunarlar. Paylaşırım eğer çözüm bulursam.

Oyla:
Üst Alt