Yardım mi 6 %30 altında batarya sorunu

komus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
numan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miRoom 20.6.18
Telefon Modeli
mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, mi 6 telefonum %30un altına düştüğü zaman şarjı çabuk gidiyor. Yani şöyleki %30 şarj ile gece telefonu bıraktığımda sabah uyanınca %5 %7lere düşüyor.Telefonu normal kullandığımdada %30dan sonra şarjım normale göre hızlı bitiyor. Global romdaydım rom atıyım düzelir dedim ama yine aynı eu ve mi room denedim sonuç yine aynı. Çözüm önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Mrtayfreat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
65
Merhaba, mi 6 telefonum %30un altına düştüğü zaman şarjı çabuk gidiyor. Yani şöyleki %30 şarj ile gece telefonu bıraktığımda sabah uyanınca %5 %7lere düşüyor.Telefonu normal kullandığımdada %30dan sonra şarjım normale göre hızlı bitiyor. Global romdaydım rom atıyım düzelir dedim ama yine aynı eu ve mi room denedim sonuç yine aynı. Çözüm önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Benim tavsiyem bataryayı kalibre etmeniz. Şarjını kapanana kadar kullanın, kapalıyken fulleyin.

Oyla:

komus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
numan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim tavsiyem bataryayı kalibre etmeniz. Şarjını kapanana kadar kullanın, kapalıyken fulleyin.
Önceki bataryam bittiği için yeni aldım dolayısıyla 2-3defa doldur boşalt yaptım. 1buçuk aydır böyle acaba bataryada mı sorun var bilmiyorum. fastboot global roma geçsem bir işe yarar mı acaba

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Düşük voltajlı cihszdan sarj edin hocam 0 dan 100 e kadar mesela bilgisayar veya televizyondan bende etkili sonuç veriyor ayda bir böyle yaparım kalibre için

Oyla:

komus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
numan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşük voltajlı cihszdan sarj edin hocam 0 dan 100 e kadar mesela bilgisayar veya televizyondan bende etkili sonuç veriyor ayda bir böyle yaparım kalibre için
Teşekkürler deneyip yazacağım

Oyla:
Üst Alt