Yardım Mi 6 128 Gb & Mi 7 128 Gb

TheJoKeR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Merhaba arkadaşlar 1-2 güne Mi6 telefonumu satıcam.Satarken içindeki bilere hiç bir şekilde ulaşamaması için ne yapmam gerekiyor artı miu hesabı 1 kere acılıyormus galıba bunda onu nasıl halledebilirim.Kısaca satmadan önce ne yapmam lazım telefona .

İkinci olarak Mi 7 yılın bu çeyreği çıkıcakmış.Çin orjinal mağazasından nasıl alabilirim telefonu sorun çıkarsa geri iade yapabilmek için ve gümrükde kaç tl vergi alırlarVergi alınınca ımeı kaydı felan ugrasmamış olurmuyuz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

harunalkan123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
Cihazını satmadan önce yapman gereken şey cihazdaki mi hesabından çıkış yapmak. Çıkış yaptıktan sonra kalan verileri de elle silersen kimse birseye ulaşamaz. İlla için rahat etsin diyorsan hesabından çıkış yaptıktan sonra telefonu fabrika ayarlarına sifirla.

İkinci soruya gelecek olursak Türkiye cumhuriyeti devleti yasalarına göre sim kart takılan ürünlerin kisilerce yurt dışından getirtilmesi yasak yani yurt dışına çıkarsanız yanınızda getirebilirsiniz fakat kargo ile sipariş ile yurt dışından telefon alamazsınız gümrükte takılma ihtimali çok yüksek. Hatta kesin gibi bir şey. Hadi diyelim ürün gümrüğe yakalanmadan geçti cihazı kullanabilmek için önünde iki yol var 1. Yol pasaport bularak onun üzerine telefonu kayıt ettirmek( pasaport ile yurt dışına giriş çıkış yapılmış olmalı sanırsam son 3 ay içinde. Yanlış ise lütfen düzeltin yanlış bilgi vermiş olmayayım). 2. Yol ise ime attırma işlemidir. yasal değildir kapanma ihtimali vardir.

Oyla:

tarik3ist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
4
Cihazını satmadan önce yapman gereken şey cihazdaki mi hesabından çıkış yapmak. Çıkış yaptıktan sonra kalan verileri de elle silersen kimse birseye ulaşamaz. İlla için rahat etsin diyorsan hesabından çıkış yaptıktan sonra telefonu fabrika ayarlarına sifirla.

İkinci soruya gelecek olursak Türkiye cumhuriyeti devleti yasalarına göre sim kart takılan ürünlerin kisilerce yurt dışından getirtilmesi yasak yani yurt dışına çıkarsanız yanınızda getirebilirsiniz fakat kargo ile sipariş ile yurt dışından telefon alamazsınız gümrükte takılma ihtimali çok yüksek. Hatta kesin gibi bir şey. Hadi diyelim ürün gümrüğe yakalanmadan geçti cihazı kullanabilmek için önünde iki yol var 1. Yol pasaport bularak onun üzerine telefonu kayıt ettirmek( pasaport ile yurt dışına giriş çıkış yapılmış olmalı sanırsam son 3 ay içinde. Yanlış ise lütfen düzeltin yanlış bilgi vermiş olmayayım). 2. Yol ise ime attırma işlemidir. yasal değildir kapanma ihtimali vardir.
slm ayarlardan mi hesabından çıkış yapıp telefonu ayalar/ ek ayarlar / yedekle sıfırla/ fabrika aharlarına sıfırlayı seçersen tüm herşey silinir bilgilerin gider
yurt dışı kargo ile yasak gümrük yakalasa vergi vermezssin geri yollarlar başka ülkede akraba arkadaş varsa adresi orya yalarsın gider oraya mesela ben azerbaycana yollatıp gidip aldım kayıt ya imei atıcaksın yada pasaporta kaydediceksin imei atmak istiyorsan kendin öğrenip yapman daha iyi bozulsa en azından tekrar atarsın

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

TheJoKeR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular