- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8 Lit
- Meslek
- Mühendis
- Konular
- 4
Merhaba Arkadaşlar,
Mi 5xTelefonum imei den dolayı kapandı. Ben de repair için uğraşırken telefon sim kartını görmez oldu, *#06# "unable to ge IMEI" hatası almaya başladım. Sonrasında, TWRP'ye ulaşmaya çalıştım malesef o da olmadı. Şimdi telefonum twrp ye girmiyor. Çok araştırdım ama bulamadım. QNC yedeğini almıştım, fakat şimdi o yedeği yükleyemiyorum. Çünkü, QPST yazılımında telefonum sürekli görümüyor görünmüyor modunda. Sabit kalsa Restore yapabileceğim ama telefon sanki usb de temassızlık varmış gibi tak çıkart oluyor. Kablo problemi değil. Bundan eminim.
Orjinal rom Miui 10.1 yüklü idi.
Şimdi, Telefonum açılırken penguen logosu çıkıyor,
Ses açma ve power tuşuna basınca Recovery ekranı geliyor oradan sadece Wipe yapabiliyorum sanırım,
Ses kısma + power e basınca telefon sürekli resetliyor.
Telefon açıldığında ise simkartların hiçbirini görmüyor.
Böyle bir durum ile karşı karşıyayım. Ne yapabilirim.
Şimdiden Yardımınız için Teşekkür ederim.
Mi 5xTelefonum imei den dolayı kapandı. Ben de repair için uğraşırken telefon sim kartını görmez oldu, *#06# "unable to ge IMEI" hatası almaya başladım. Sonrasında, TWRP'ye ulaşmaya çalıştım malesef o da olmadı. Şimdi telefonum twrp ye girmiyor. Çok araştırdım ama bulamadım. QNC yedeğini almıştım, fakat şimdi o yedeği yükleyemiyorum. Çünkü, QPST yazılımında telefonum sürekli görümüyor görünmüyor modunda. Sabit kalsa Restore yapabileceğim ama telefon sanki usb de temassızlık varmış gibi tak çıkart oluyor. Kablo problemi değil. Bundan eminim.
Orjinal rom Miui 10.1 yüklü idi.
Şimdi, Telefonum açılırken penguen logosu çıkıyor,
Ses açma ve power tuşuna basınca Recovery ekranı geliyor oradan sadece Wipe yapabiliyorum sanırım,
Ses kısma + power e basınca telefon sürekli resetliyor.
Telefon açıldığında ise simkartların hiçbirini görmüyor.
Böyle bir durum ile karşı karşıyayım. Ne yapabilirim.
Şimdiden Yardımınız için Teşekkür ederim.