Yardım Mi 5X Brick oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mmehmetaladag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Lit
Meslek
Mühendis
Konular
4
Merhaba Arkadaşlar,

Mi 5xTelefonum imei den dolayı kapandı. Ben de repair için uğraşırken telefon sim kartını görmez oldu, *#06# "unable to ge IMEI" hatası almaya başladım. Sonrasında, TWRP'ye ulaşmaya çalıştım malesef o da olmadı. Şimdi telefonum twrp ye girmiyor. Çok araştırdım ama bulamadım. QNC yedeğini almıştım, fakat şimdi o yedeği yükleyemiyorum. Çünkü, QPST yazılımında telefonum sürekli görümüyor görünmüyor modunda. Sabit kalsa Restore yapabileceğim ama telefon sanki usb de temassızlık varmış gibi tak çıkart oluyor. Kablo problemi değil. Bundan eminim.
Orjinal rom Miui 10.1 yüklü idi.

Şimdi, Telefonum açılırken penguen logosu çıkıyor,
Ses açma ve power tuşuna basınca Recovery ekranı geliyor oradan sadece Wipe yapabiliyorum sanırım,
Ses kısma + power e basınca telefon sürekli resetliyor.
Telefon açıldığında ise simkartların hiçbirini görmüyor.

Böyle bir durum ile karşı karşıyayım. Ne yapabilirim.

Şimdiden Yardımınız için Teşekkür ederim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Daha önce açmış olduğunuz konuda sizi yapmaya çalıştığınız şeyin yasal bir işlem olmadığına ve forumumuzda anlatımının yapılmasının yasak olduğuna dair uyarmış ve konunuzu kapatmıştım. Yardım - Mi 5X telefona imei atmak mümkünmüdür?

Forum kurallarına aykırı davranışınızdaki ısrarınız nedeniyle bir aylık uzaklaştırma cezası uygulanması uygun görülmüştür...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt