Soru Mi 5s Yerine Mi 5x ?

TwoEasy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 5s
Konular
17
Merhaba, elimdeki 7 aylık Mi 5s 4/128 ile sıfır Mi 5x 4/64 takas etmeye değer mi sizce görüşlerinizi alabilir miyim ? Üstüne 150 lira ek alacağım.

deathhand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
mi 6
Meslek
ithalat
Konular
2
bence değer.5x in çift kamerası ile çektiğiniz portre fotolarını 5s ile çekemezsiniz ancak 5s ile yapacağınız hemen herşeyi 5x ile de yaparsınız.
5s in daha hızlı cihaz olması yerine daha kaliteli fotoğraf çekebilen (gündüz) ve orta hızda bir cihazı tercih ederdim.

TwoEasy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 5s
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence değer.5x in çift kamerası ile çektiğiniz portre fotolarını 5s ile çekemezsiniz ancak 5s ile yapacağınız hemen herşeyi 5x ile de yaparsınız.
5s in daha hızlı cihaz olması yerine daha kaliteli fotoğraf çekebilen (gündüz) ve orta hızda bir cihazı tercih ederdim.
5x'in artıları kamera batarya parmak izi ve tasarım fakat sanırım hızlı şarj yokmuş 5xde.
5s'in artıları ise global rom ve performans

Bunu göz önüne alınca dediğiniz doğru fakat snap 625 eski bir işlemci 821'e göre. 821'den 625'e düşmek de saçmalık mıdır acaba

taylan08

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taylan
Cihazım
Mİ5S 64
Meslek
öğrenci
Konular
19
hocam portre modunu istiyorsanız 5x alınca ancak mi5s in kamerası 5x ten çok daha güzel ve donanımıda öyle dediğim gibi portre modu için istiyorsanız bence 5x almalısınız ancak pixel 2 de yazılımsal olarak var neredeyse iphone X le kafa kafaya bizim telefonlara portlanır büyük ihtimal bilginiz olsun

TwoEasy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 5s
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam portre modunu istiyorsanız 5x alınca ancak mi5s in kamerası 5x ten çok daha güzel ve donanımıda öyle dediğim gibi portre modu için istiyorsanız bence 5x almalısınız ancak pixel 2 de yazılımsal olarak var neredeyse iphone X le kafa kafaya bizim telefonlara portlanır büyük ihtimal bilginiz olsun
Sadece portre modu için değil parmak izi batarya ve tasarım olarak da daha iyi 5s'e göre ama değmez sanırım 5s'ten geçmeye

taylan08

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taylan
Cihazım
Mİ5S 64
Meslek
öğrenci
Konular
19
Sadece portre modu için değil parmak izi batarya ve tasarım olarak da daha iyi 5s'e göre ama değmez sanırım 5s'ten geçmeye
Hocam tasarım için geçilmez ancak 5x in batarya durumunu bilmiyorum ancak batarya için geçilebilir parmakizi mi5s de gayet mükemmel çalışıyor ve konumu çok daha iyi bence yinede siz bilirsiniz hocam mi5s i sevmemiş olabilirsiniz o yüzden değiştirmek istiyor olabilirsiniz kesinlikle tercih meselesi

Üst Alt