Yardım Mi 5S Sim Kart Değişimi Sonrası Hat Gelmiyor

aldaron

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hakan cakar
Cihazım
mi 5s
Konular
1
Merhabalar;

Eşim ile benim Mi 5S lerimiz var. Eşimin sim kartı(turkcell) 3 hafta önce bozuldu ve sim kartını değiştirdi. Ancak telefonuna taktığında sim kart değişimi olduğu ve aktivasyon yapmak için mesaj göndermesi gerektiğini söylesede o mesaj gelmedi ve bir türlü hattı açılmıyor. Akabinde bizde benim telefonumun ikinci sim kart yuvasına hattı taktık ve hat çekmeye başladı. Bizde telefonları değiştirdik. Fakat whattsapp ı yüklerken tekrar hat gitti ve gene görmemeye başladı. Bende mi accountunu sildim bilgisayardan ancak telefondan çıkış yapmadan ve telefondan mi accountu kapatamaz olduk. Globala yazdık onlar yardımcı oldu. Ve yeni bir mi account açtık. Ancak telefon numarasını tanımlamıyor çünkü kısa bir sürede birçok accountta gördüğünü söylüyor xioami. Bu sebeple telefonu unlock yapamıyoruz ve hattı görmediği için telefonu kullanamıyoruz. Fastboot yapamıyorum unlock olmadığı için. Forumda bir iki arkadaşında aynı sorunu olduğunu gördüm tam anlayamadım ancak qcn dosyası yükleyerek düzeltmişler onu nasıl yapacağımı bulamadım. imei numarası değiştirerek de yapılabilir gibi anladım ancak çok komplike geldi benim sorunum için doğru yolmudur bilemedim. Ve unlock yapamadığımdan hiçbiri tam olmuyor.

Yardımlarınızı Bekliyorum.

Üst Alt