Yardım Mi 5s şarj problemi

alıntı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özge
Cihazım
xiaomi 5s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
mi 5s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhaba,
bir süredir telefonum çok yavaş şarj oluyordu. Şarja takılıyken bile şarj azalıyordu. Bugün tamamen şarj olmayacak bir duruma geldi. Şarj ederken kullanıyordum ve şarjı bitti, telefon kapandı. şimdi telefon üzerinde şarj işareti var ve kırmızı ışık yanıp sönüyor. ancak açılmıyor, 1 bile şarj olmuyor. farklı kablolar denedim. adaptörden kaynaklı olma ihtimalini düşünerek laptop a taktım usb kabloyu ama hiç bir ilerleme olmadı. ne yapabilirim?

DKaramazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
Laptopdan az akım gelir hocam. Farklı bir adaptörle denemeni öneririm ayrıca farklı bir prizde dene. 3lüye takılıysa direkt olarak prize tak.

Oyla:

alıntı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özge
Cihazım
xiaomi 5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
farklı adaptörüm yok maalesef evde. peki şuan kırmızı işiğin sürekli yanıp sönmesi ve ekranda pil ve şarj işaretinin olması normal mi? şarja takılı değilken de bu şekilde görüntüsü

Oyla:

DKaramazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
farklı adaptörüm yok maalesef evde. peki şuan kırmızı işiğin sürekli yanıp sönmesi ve ekranda pil ve şarj işaretinin olması normal mi? şarja takılı değilken de bu şekilde görüntüsü
Şarja takılı değilken de böyleyse cihaz şarj almıyor demektir zaten hocam. Bence farklı bir adaptör bulup deneyin. Veya telefonun şarj girişi arızalanmış olabilir kabloyu takıp şarj girişini sağa sola hareket ettirip deneyebilirsiniz

Oyla:

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Bende de aynı sorun vardı temiz rom değiştirerek çözdüm sorunu. Şu an epic romdayım

Oyla:

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
ROM degistirmek ne demek acaba? Yani sorun bataryadan kaynaklı değil midir?
Rom değiştirmek telefonun içinde yüklü olan resmi yazılımı başka bir yazılımile değiştirmek demektir. Bu yazılımada rom diyoruz. Tabii seni in sorunun yazılım kaynaklo olmayabilir. Bu işlere yabancı isen hiç bulaşma. Ya da öğrenmek istiyorsan forum da bir çok konu mevcut o bölümleri inceleyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt