Yardım Mi 5S Rom Sorunu

lsfthmny

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak Aksoy
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
1
Değerli forum sakinleri hepinize merhabalar.

Yakin tarihte bir Mi 5S aldım. Güncelleme olduğunu belirtti bana ve güncellemeyi indirdim. Ama sonrasında "doğrulanmadı" gibi bir hata aldım. Recovery modda acmak istedim ve baktım ki telefonun stock recoverysi yok. Bende twrp yüklemek istedim. Yükledim ve onun üzerinden guncellemeyi yapabileceğimi düşündüm, lakin pekte düşündüğüm gibi olmadı. Yükleme dondu ve öyle kaldı. Telefonu tekrar başlattığımda ise mi logosunda kala kaldı. MiFlash ile kurmayı denedim ama sonuç yine hüsran. "flash xbl error" gibi bir hata verdi. Telefon yeni olduğu için bootloader kilidi kapalı. Bana bir çıkış yolu söylerseniz çok mutlu etmiş olursunuz. Şimdiden değerli görüşleriniz için ayri ayri teşekkürlerimi bir borç bilirim...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam bootloader kilidiniz kapalıyken mi TWRP yüklediniz? Hangi yöntemle nasıl yüklediniz? Recovery yüklemesi için bootloader kilidinizin açık olması gerekiyor dolayısıyla bootloader kilidiniz açık olmalı. Mi flash ile yükleme yaparken aldığınız hataya ilişkin ekran görüntüsünü ekleyebilirseniz yardımcı olmaya çalışalım :)

Oyla:

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Hocam konuyla alakalı forumda çok açıklama ve cevap mevcuttur oradan dikkatli bir arama sonucunda istediğiniz cevapları bulacağınızı düşünüyorum selametle

Oyla:

onurs27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
2
Hocam ben 1 haftadır kilidi kaldırmaya çalışıyorum Twrp için gerçekten nasıl yaptınız bootloader kilidi açılmadan olmadığını söylüyorlar

Oyla:
Üst Alt