Yardım mi 5s plus yüklü rom hangisi daha yeni

by nano

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiomi 5s +
Cihazım
xiomi 5splus
Konular
1
Merhaba Değerli forum üyeleri,
mi 5s plusta 8.0.6.0(MBGCNDH) yüklü ancak en.miui.com da farklı bir global yüklü. Resmi sitedeki globali mi yüklemeliyim güncelleme alabilmek için?

by nano

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiomi 5s +
Cihazım
xiomi 5splus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
resmi site V8.0.1.0.MBGMIDG (MIUI8) yükleyebilirsin diyor cihazın içinde 8.0.6 daha güncel geliyor. Ozaman mevcut global orjinal değil mi?

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Hocam bl kilidi açık ise global developer romu fastboot tan mı Flash ile kurun. Bir 5s plus kullanıcısı olarak kesin tavsiyem o olur

Oyla:

rswarp

Morbidezza.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi 5
Konular
3
Merhaba Değerli forum üyeleri,
mi 5s plusta 8.0.6.0(MBGCNDH) yüklü ancak en.miui.com da farklı bir global yüklü. Resmi sitedeki globali mi yüklemeliyim güncelleme alabilmek için?

Hocam biri Global rom biri Çin romudur. İsterseniz Global romu yükleyebilirsiniz.

Aşağısı S.S.S sayfasından alınmıştır. Link: http://www.miuiturkiye.net/sikca-sorulan-sorular/

Rom versiyonlarından, hangi rom olduğu nasıl anlaşılır?

Versiyon numarasından bir romun Kararlı mı yoksa Developer (Beta) mı olduğu kolayca anlaşılabilir. Kararlı sürümün versiyon numarası harf-rakam karışımı olur. Developer yada diğer bir deyişle Beta sürümlerde ise önce yıl, sonra ay ve sonra da gün yazılıdır.Ayrıca kararlı bir sürümün yine Çin mi yoksa Global mi olduğunu da anlayabilirsiniz. Çin romlarında versiyon numarası içinde CN harfleri bulunur, Global versiyonda MI harfleri.

miuiversiyonlar-png.2556

Oyla:

by nano

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiomi 5s +
Cihazım
xiomi 5splus
Konular
1
Verdiğiniz hızlı geri dönüş için teşekkür ederim.
Benim korkum cihazı kaydettirdim. rom yüklediğim zaman ımei sillinmesi ?
global developer rom için güvenlik açıklarında bir sıkıntı olmaz mı bankacılık uygulamaları kullanıyoruz sonuç ta

Oyla:

by nano

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiomi 5s +
Cihazım
xiomi 5splus
Konular
1
Hocam bl kilidi açık ise global developer romu fastboot tan mı Flash ile kurun. Bir 5s plus kullanıcısı olarak kesin tavsiyem o olur
kilit açık olmadan stable rom yükleyemez miyim.Yani stable çin romundan stable global roma geçme işlemi yapacağım.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
kilit açık olmadan stable rom yükleyemez miyim.Yani stable çin romundan stable global roma geçme işlemi yapacağım.

EDL modda yükleyebilirsiniz sadece BL Kilidi kapalı iken oda fazla bilgi sahibi olmayan kişilere tavsiye etmediğimiz bir yöntem.

Oyla:

rswarp

Morbidezza.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi 5
Konular
3

Hocam öncelikle ben bootloader kilidini açıp rom yükledim başka yolu belki vardır forumdaki arkadaşlar gerekli bilgiyi verecektir.

Kullandığım kaynaklar aşağıdadır. S.S.S kısmından alınmıştır. Link: http://www.miuiturkiye.net/sikca-sorulan-sorular/

Fastboot rom nedir ve nasıl yüklenir?

Fastboot ROM kurulumu için aşağıdaki bağlantları ziyaret edebilirsiniz.

Resimli Anlatım İçin : http://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-cihazlar-icin-fastboot-rom-kurma.2085/

Video Anlatım İçin : http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-flash-tool-ile-fastboot-rom-kurulumu.3267/

Oyla:

by nano

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiomi 5s +
Cihazım
xiomi 5splus
Konular
1
Benim roota ihtiyacım yok sadece güncelleme almak istiyorum. onun için resmi siteden romu indirdim ve güncelleme yerini gösterdim. Cihaz kendi kendine güncelliyor. Umarım doğru bir şey yapmışımdır.

Oyla:
Üst Alt