Yardım Mi 5s Plus varsayılan video uygulaması değişmiyor...

Slayer2534

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali karabıyı
Cihazım
Mİ 5S PLUS
Konular
1
Yüklü uygulamlar bölümünün altındaki varsayılan kısmından yaptığım değişiklikler aktifleşmiyor. mx player pro yu varsayılan video programı olarak ayarlıyorum fakat yine telefonun kendi video programı devrede kalıyor . Ama müzik için varsayılan programı mx yaptığımda müzikler mx ile açılıyor. Telefonda global V8.0.1.0.MBGMIDG (MIUI8) romu yüklü.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Yüklü uygulamlar bölümünün altındaki varsayılan kısmından yaptığım değişiklikler aktifleşmiyor. mx player pro yu varsayılan video programı olarak ayarlıyorum fakat yine telefonun kendi video programı devrede kalıyor . Ama müzik için varsayılan programı mx yaptığımda müzikler mx ile açılıyor. Telefonda global V8.0.1.0.MBGMIDG (MIUI8) romu yüklü.

Sürüm kaynaklı olabilir. Bende 6.11.17 yüklü, varsayılan olarak ayarlayabiliyorum

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Slayer2534

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali karabıyı
Cihazım
Mİ 5S PLUS
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galeriden açılan videolarda bu sorunla karşılaşıyorum. Ama dosya yöneticisinden video oynatacak programı seçebiliyorum. Özetle mx player pro varsayılan olarak ayarlı ve dosya yöneticisinden de ayarlı olmasına rağmen galeriden tıklanan videolar yine telefonun kendi oynatıcısı ile oynatılıyor

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Galeriden açılan videolarda bu sorunla karşılaşıyorum. Ama dosya yöneticisinden video oynatacak programı seçebiliyorum. Özetle mx player pro varsayılan olarak ayarlı ve dosya yöneticisinden de ayarlı olmasına rağmen galeriden tıklanan videolar yine telefonun kendi oynatıcısı ile oynatılıyor

:):):)

Galerinin Kendi İçinde Video Playeri Olduğu İçin, Diğer Uygulamalarda Açmaz. Dosyalarım Uygulamasından Açarsanız MX PLAYER İle Açacaktır.

Oyla:

thinkfloyd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
thinkfloyd
Cihazım
Mi4 lte
Konular
1
Hocam peki harita için varsayılan seçeneği yok sanırım keşke tarif alırken tarayıcıdan sorsa hangi uygulama ile açsın dese Lumia da ayar vardı miui de var mı acep?

Oyla:

Slayer2534

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali karabıyı
Cihazım
Mİ 5S PLUS
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu 1 aydır kullanıyorum varsayılan harita ayarıyla karşılaşmadım.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Telefonu 1 aydır kullanıyorum varsayılan harita ayarıyla karşılaşmadım.

Ben uzun zamandır (3yıldır) Kullanıyorum, Bende hiç görmedim. Zaten varsayılan olarak ayarlanabilmesi garip olurdu. çünkü kişisel / harici uygulamadır.

Oyla:

thinkfloyd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
thinkfloyd
Cihazım
Mi4 lte
Konular
1
Hayır hocam garip değil.tarayıcıdan haritaya aktarmak istiyorum sormalı .WhatsApp dan konum gelmiş sormalı hangisi ile açayım diye. bu program var neyse ki.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hayır hocam garip değil.tarayıcıdan haritaya aktarmak istiyorum sormalı .WhatsApp dan konum gelmiş sormalı hangisi ile açayım diye. bu program var neyse ki.

Sizin bu dediğiniz Popup Dialog Plug-in Seçme İşlemidir. Varsayılan Olarak Eklemyle Uzaktan Yakından Alakası Yoktur. Google Haritalarda veya Browser 'da Bu Tür Özellik Varsa, Oradaki Listede Çıkar. Hangi Programla Açılsın Diye ;)

Oyla:
Üst Alt