Yardım Mi 5s Plus root ve twrp hakkında

ondercok

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
mi 5s Plus
Konular
9
arkadaşlar bugün ilk kez mi cihaz aldım acaba mi 5s plus için root ve twrp yükleme konusu nerdedir link alabilirmiyim.

sss leri okudum bulamadım. foruma göz attım yine bulamadım.

teşekkürler

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
İyi akşamlar. Öncelikle cihaziniz hayırlı olsun. Bu konuda forum biraz yetersiz kalmış sanki , İngilizce forum da yayınlanan konunun sizin işinize yarayacagini düşünüyorum. Adminimiz konuyu buraya getirene kadar ilgili linkten bakabilirsiniz :) HiddeNKinG

Oyla:

ondercok

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
mi 5s Plus
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi akşamlar. Öncelikle cihaziniz hayırlı olsun. Bu konuda forum biraz yetersiz kalmış sanki , İngilizce forum da yayınlanan konunun sizin işinize yarayacagini düşünüyorum. Adminimiz konuyu buraya getirene kadar ilgili linkten bakabilirsiniz :) HiddeNKinG
benim türkçeleştirilmiş rom sanırım bir sorun olmaz değilmi ingilizce olduğu içinde burda vardır diye işlem yapmadım

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
benim türkçeleştirilmiş rom sanırım bir sorun olmaz değilmi ingilizce olduğu içinde burda vardır diye işlem yapmadım
Sorun olmaz. Türkçeleştirilmiş rom dediğinize göre eu rom var. Yani mantıken sizde twrp de yüklü. Twrp ye girip süper su kurmanız root için yeterli olacaktır :)

Oyla:

ondercok

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
önder
Cihazım
mi 5s Plus
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun olmaz. Türkçeleştirilmiş rom dediğinize göre eu rom var. Yani mantıken sizde twrp de yüklü. Twrp ye girip süper su kurmanız root için yeterli olacaktır :)
8.2 xaomi.eu 6.11.3 beta varmış şimdi baktım. root dosyasını flashlamak yeterlimi :)

Oyla:
Üst Alt