Yardım mi 5s plus pil sorunu

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Cümleten selamın aleyküm hayırlı ramazanlar. mi5s plus kullanıyorum ve 9.5.2 global sürümü yüklü. Ancak pil performansından hiç memnun değilim. Pil performansı en iyi olan sürüm hangisidir? Bl kilidi açık olmadan yükleyebilir miyim? Factboot üzerinden mi yüklemem lazım. Şimdiden teşekkürler
Bu arada benim cihazın bl kilidi açık mı? Pek anlamıyorum. Eğer açıksa Custom rom yüklerim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yardımcı olabilecek kimse yok mu? cantara hocam konuyla ilgili kime danışabilirim?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Kilidinizin açık olup olmadığını öğrenmek için cihazınızı fastboot modeuna alıp adb üzerinden fastboot oem device-info komutunu verin.

Pil sorunlarına ilişikin daha net bir yardım alabilmek için; cihazınızın pil kullanımına ilişkin detayları ekran görüntüsü olarak paylaşırsanız yardımcı olabilecek arkadaşlarımızın işlerini kolaylaştırmış olursunuz.

Oyla:

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
cantara hocam dediğinizi uygulicam. En son dün şarja koymuştum durum ekran görüntüsünde
Kilidinizin açık olup olmadığını öğrenmek için cihazınızı fastboot modeuna alıp adb üzerinden fastboot oem device-info komutunu verin.

Pil sorunlarına ilişikin daha net bir yardım alabilmek için; cihazınızın pil kullanımına ilişkin detayları ekran görüntüsü olarak paylaşırsanız yardımcı olabilecek arkadaşlarımızın işlerini kolaylaştırmış olursunuz.

Oyla:

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
4.5 saat ekran süresi almışsınız hocam. Çok kötü değil bence ama Mi5s Plus kullanan arkadaşlar baksa daha iyi olur :)
Tecrübenize istinaden sorayım lingeaos romu düşünüyorum boatloader kilidi açıksa. Görüşünüz nedir? Bu arada 5s plus kullanan var mı?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Tecrübenize istinaden sorayım lingeaos romu düşünüyorum boatloader kilidi açıksa. Görüşünüz nedir? Bu arada 5s plus kullanan var mı?

Çok uzun zamandır kullanmadım hocam ama MIUI'ye kıyasla çok daha sade bir rom olduğu için daha az batarya tüketmesini beklerim. Yine de sizin cihazınızda bu romu kullanan arkadaşlarla bir görüşün. Bazen geliştirici hataları nedeniyle ciddi sorunlar olabiliyor.

Oyla:

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Çok uzun zamandır kullanmadım hocam ama MIUI'ye kıyasla çok daha sade bir rom olduğu için daha az batarya tüketmesini beklerim. Yine de sizin cihazınızda bu romu kullanan arkadaşlarla bir görüşün. Bazen geliştirici hataları nedeniyle ciddi sorunlar olabiliyor.
Alakan için teşekkür ederim. Mı 5s Plus sayfasına post attım ama kimse dönüş yapmadı

Oyla:
Üst Alt