Sohbet Mi 5s plus orjinal batarya

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56
Arkadaşlar 2.5 yıldır kullandığım telefonum şarjdan çıkınca 10 dk kullanmadan 95 lere iniyor ve eskiye nazaran 2 saatlik bir kayıp var ortalama pili değiştirmek istiyorum ama orjinal iyi bir şey arıyorum fikri tavsiyesi olan var mı nereden temin ederim ?

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
deji ye bakın bir hocam.iyidir s3 ve s4 e aldım orj gibiydi.

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi5s plus yok hocam satışta

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Dejinin 5s plus bataryası yok diye biliyorum. Ben misepeti diye bı siteden aldım orjinal diye piysadan epey de pahalı. 70-80 e orjinal diye satılanlar varken 135 e aldım oradan. Xiaomi Türkiye garantili diyor ustelik.Takıp kullanma şansım olmadı. Batryada sorun var sanıyordum meğer anakartta sorun varmış. Batarya aldığım gibi kutusunda duruyor. Anakart bulabilirsek kullanacaz artik

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56
Dejinin 5s plus bataryası yok diye biliyorum. Ben misepeti diye bı siteden aldım orjinal diye piysadan epey de pahalı. 70-80 e orjinal diye satılanlar varken 135 e aldım oradan. Takıp kullanma şansım olmadı. Batryada sorun var sanıyordum meğer anakartta sorun varmış. Batarya aldığım gibi kutusunda duruyor. Anakart bulabilirsek kullanacaz artik
Hocam dün gördüm o batarya yı ama Türkiye'de orjinal yok diye duydum o 135 e satılan yeri aradım orjinal dedi ama orjinal değil demesini beklemiyorum da eminde olamıyorum

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Hocam dün gördüm o batarya yı ama Türkiye'de orjinal yok diye duydum o 135 e satılan yeri aradım orjinal dedi ama orjinal değil demesini beklemiyorum da eminde olamıyorum
Bişey diyemeyecem hocam. Ben aldım. Fakat kullanma şansım olmadı. Ha dıştan bakınca orijinalle arasında fark yok gibi sanki bire bir aynı. Fakat ben piyasada orijinal pil olduğuna inanmıyorum. Fakat orijinal deilsede kaliteli bı muadil olduğu kesin. Anakart arıyorum bende bulabilsem bataryayı kullanma şansım olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bişey diyemeyecem hocam. Ben aldım. Fakat kullanma şansım olmadı. Ha dıştan bakınca orijinalle arasında fark yok gibi sanki bire bir aynı. Fakat ben piyasada orijinal pil olduğuna inanmıyorum. Fakat orijinal deilsede kaliteli bı muadil olduğu kesin. Anakart arıyorum bende bulabilsem bataryayı kullanma şansım olacak
Birde sitedeki batryada bataryanın arkasında da kodlu rakamlar birşeyler gösteriyor fakat gelen bataryada böyle kodlar rakmlar yok. Bataryanın arkası düz siyah. Resimdeki değil yani. Fakat ön yüz orjinalle bire bir aynı.

Son düzenleme:

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde sitedeki batryada bataryanın arkasında da kodlu rakamlar birşeyler gösteriyor fakat gelen bataryada böyle kodlar rakmlar yok. Bataryanın arkası düz siyah. Resimdeki değil yani. Fakat ön yüz orjinalle bire bir aynı.
Orjinalde yazı var mı peki

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Orjinalde yazı var mı peki
İşte onu bende bilmiyorum. Ben bataryam sorunlu 1 saatte batarya bitiyor diye yeni batarya aldim. Aldıgım batarya daha elime ulaşmadan anakartta sorun olduğunu öğrendim. Arka kasayı kulagıma dayadıgımda icinden tuaf sesler geliyor. Radyo dalga frekans sesleri gibi işlemci sesleri ama cok aşırı ve yüksek. Ayrıca pil bitince power tusuna basınca ekrana pil işareti cıkar şarza tak der. Bende pil tamamen boşaliyor. O görüntü bile gelmiyor. Telefoncu arkadaşı aradım anakartın uçmuş dedi. Cihazın içini açmadım yani hala. Orjinal bataryada arkada o işaretler varmı bilmiyorum. Fakat mi sepetinden batarya gelince mail attım onlara. Gelen ürünün arkada kodlar yok. Sitenizdeki resimlerde bataryanın arkasında kodlar var dedim. Gelen cevap telefonunuzdaki bataryanın arkasında o kodlar yoktur. Orjınal bataryada o kodlar yok cevabı oldu. Bende sizin gibi düşündüm tabi. Mallarına kötü demezler. Anlıyacan orjinalde o kodlar varmı yok mu bilmiyorum. Batarya alindiği gibi kutusunda. Anakartta arıza olduğuna adım gibi emin olduğum için iade etmedim. Anakart bulunca kullanıcam cünkü

Üst Alt