Soru Mi 5S Plus İçin pie rom tafsiyesi

yakup1349

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note 10 lite
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
45
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui pro global beta
Telefon Modeli
Mi 5s plus
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle herkese merhabalar cihazım için pie 9 rom aramaktayım amacım pie 9 rom kurup gcam 6.1 teset etmek.
Bunun için lineage os unoffical bir romu var fakat rom güzel çalışmamakta ve gcam uygulamasınıda çalıştırmamakta
bu model için bildiğiniz başka pie rom var mı?

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Pie rom olarak bulduğunuz romlarin tamamı 7.x tabanlı. Daha oreo sürümünü yeni aldı ya da alacak. O yüzden pie rom işin sadece etiket kısmı. Tavsiye isterseniz miroom ya da Masik X deneyebilirsiniz. Aosp tabanlı rom için ise aospextended tek geçerim

Oyla:

yakup1349

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note 10 lite
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pie rom olarak bulduğunuz romlarin tamamı 7.x tabanlı. Daha oreo sürümünü yeni aldı ya da alacak. O yüzden pie rom işin sadece etiket kısmı. Tavsiye isterseniz miroom ya da Masik X deneyebilirsiniz. Aosp tabanlı rom için ise aospextended tek geçerim
aslında tek amacım gcam 6.1 test etmek oda sadece pie romlarda çalışıyor.

Oyla:

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
aslında tek amacım gcam 6.1 test etmek oda sadece pie romlarda çalışıyor.
sadece
Gcam için rom değişmeye değer mi tartışılır. Rom değirtirneye değecek ne gibi Yenilikler var merak ettim. Yeni gelen özellikler her ne ise günlük hayatta ne kadar kullanacaksınız bunu sorgulayin. Romu baştan kurmak inde ayarları yapmak zaman alıyor ne yazık ki

Oyla:

yakup1349

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note 10 lite
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece
Gcam için rom değişmeye değer mi tartışılır. Rom değirtirneye değecek ne gibi Yenilikler var merak ettim. Yeni gelen özellikler her ne ise günlük hayatta ne kadar kullanacaksınız bunu sorgulayin. Romu baştan kurmak inde ayarları yapmak zaman alıyor ne yazık ki
aslında amacım telefonumdaki bir sorunu çözmek diye bilirim benim telefonumun kamera entegresi 2 ay önce gibi yanmıştı nedensizce telefonumun şarzı bitti kapandı ve telefon bir daha da açılmadı şarja takın ibaresi çıkıyordu mi flash ile rom kurdum ama yinede açılmadı vi cihazın arka kapağını açtım bataryayı değiştirdim yine açılmadı kamera entegresini çıkarıp telefonu çalıştırdığında ne yazikki çalıştığını gördüm ve sorunun kamera olduğunu anladım facebook xiaomi grubuplarında ömer xiaomi budak hocamıza götürüdm telefonu lensi değiştirdik herşey güzel çalışıyor fakat gcam uygulamasını kullandığımda gece fotograf çektiğimde çok değişik parazitli fotograflar çekiyordu işte bu yüzden de pie romda gcam uygulamasını test etmem gerekiyor
bu aradada mıuı kendi kamera uygulamasında gece çekimlerinde bir sorun yok

Oyla:
Üst Alt