Yardım Mi 5s Plus Güncelleme Doğrulanamıyor

msa.67

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
GM Discovery
Konular
1
Merhabalar xiaomi mi 5s plus kullanıcısıyım ve miui sürümümü güncellemek istiyorum. Güncelleyici yeni sürüm bulamadığı için siteden en son global kararlı romu indirdim ve güncelleme paketi seçin seçeneğini kullanarak telefonumu güncellemeyi denedim fakat güncelleme doğrulanamıyor hatası aldım. Herhangi bir veri kaybı yaşamadan telefonumu nasıl güncelleyebilirim? Mevcut Miui sürümüm, aldığım hata ve indirmiş olduğum güncellemenin görüntüleri ektedir. Şimdiden teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam twrp yi açıp install deyip indirdiğin romu seçersen veri kaybı yaşamadan güncellemiş olursun.buna manuel güncelleme denir :)

Oyla:

msa.67

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
GM Discovery
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam twrp yi açıp install deyip indirdiğin romu seçersen veri kaybı yaşamadan güncellemiş olursun.buna manuel güncelleme denir :)
Teşekkür ederim TWRP'yi indirdim karşıma ekteki ekran çıktı şimdi ne yapmam lazım biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Teşekkür ederim TWRP'yi indirdim karşıma ekteki ekran çıktı şimdi ne yapmam lazım biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?
Hocam sen app olarak yüklemişsin.senin işin baya uzun.telin bl kilidini açıp twrp yüklemen gerek hocam forumda hepsinin anlatımı mevcut ama hiç bilmiyorsan bulaşma derim yada dediğim gibi forumdaki konuları göz gezdirmeni tavsiye ederim

Oyla:

msa.67

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
GM Discovery
Konular
1
Hocam sen app olarak yüklemişsin.senin işin baya uzun.telin bl kilidini açıp twrp yüklemen gerek hocam forumda hepsinin anlatımı mevcut ama hiç bilmiyorsan bulaşma derim yada dediğim gibi forumdaki konuları göz gezdirmeni tavsiye ederim
Evet biraz uzağım maalesef bu konulara. Forumda biraz araştırıp öğrenmeye çalışayım en iyisi. Tekrardan teşekkür ederim iyi günler.

Benim tavsiyem, yedekleme yaparak herşeyin yedeğini alın ve sıfırdan temiz kurulum yapın sizin cihaz miui8 de kalmış hem 9 olur hem temiz olur
Açıkçası telefonu sıfırlamak da bazı uygulamaların sıfırlanacak olmasından vs pek işime gelmiyor. Diğer yöntemleri biraz araştırayım teşekkürler.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237
Evet biraz uzağım maalesef bu konulara. Forumda biraz araştırıp öğrenmeye çalışayım en iyisi. Tekrardan teşekkür ederim iyi günler.

Açıkçası telefonu sıfırlamak da bazı uygulamaların sıfırlanacak olmasından vs pek işime gelmiyor. Diğer yöntemleri biraz araştırayım teşekkürler.

MIUI Rom içinde yedek alma mevcut uygulama verileri ile birlikte yedek aldığı için bir sorun olmadan sanki hiç sıfırlama yapmamış gibi kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Oyla:

msa.67

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
GM Discovery
Konular
1
MIUI Rom içinde yedek alma mevcut uygulama verileri ile birlikte yedek aldığı için bir sorun olmadan sanki hiç sıfırlama yapmamış gibi kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Teşekkür ederim bunu da düşünebilirim öyleyse.

Hocam bl kilidi açmayı araştırırken telefonun geliştirici ayarlarında Mi Kilit açma durumu seçeneğinde bu cihazın kilidi açıldı yazıyor. Bu bootloader kilidi mi yoksa farklı bir şey mi? Eğer öyleyse tek yapmam gereken twrp yüklemek mi?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam tel açılırken "unlocked" yazıyorsa bl kilidi açıktır ve twrp yüklersin hemen ama locked yazıyorsa bl kilidi kapalı demektir ve önce onu açıp sonra twrp yükleyip sonra da özgürlükler dünyasına giriş yaparsın :)

Oyla:

msa.67

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
GM Discovery
Konular
1
Hocam tel açılırken "unlocked" yazıyorsa bl kilidi açıktır ve twrp yüklersin hemen ama locked yazıyorsa bl kilidi kapalı demektir ve önce onu açıp sonra twrp yükleyip sonra da özgürlükler dünyasına giriş yaparsın :)
Hocam valla ikisi de yazmıyor açılırken. Farklı bi başlıkta da sordum twrp ile full rom kurarsan her şey silinir dediler. Flash tool tavsiye ettiler bu sefer de uygulamalar gidiyormuş. Ben uygulamalar da kalsın istiyorum galiba yapabileceğim bir şey yok. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için iyi akşamlar :)

Oyla:
Üst Alt