Mi 5s Plus cihazim durduk yere recovery sayfasina geldi

Oguzhnmete

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan Metw
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
9
Cihazim normal bir sekilde calisirken yemek yemeye gitmistim ancak geldigimde ekran acik ve donmus bir vaziyetteydi. Dokunmatigi isletmeye calistim son care guc basili tutarak cihazi kapatip acmayi istedim. Kapatinca recovery sayfasina geldi reboot diyorum yine recovery sayfasi geliyor wipe data dyorum siliniyor hersey ancak cihaz hala acilmiyor sebebini ve cozumunu bilen bu durumu yasayan arkadaslar yardimci olur musunuz

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam cihazı pc ye bağladın mı?bağlayınca nasıl tepki veriyor pc?

Oguzhnmete

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan Metw
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pc ye bagladim ancak hic bir tepki vermedi cihaz kendiliginden 15 dk da bir falan reboot a guc dugmesine basmadigim halde tikliyor gelen sayfayi da onaylayip rebootluyor ancak cihaz acilmiyor forumdan bilen bir kisiyle konustum ses acma tusun basili kalmis olabilir dedi sarjin bitmesini bekledim su an bitti galiba sarja taktigimda ise sarji galiba dolmuyor cunku adapter isinmiyor durduk yere ne oldu anlam veremedim

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam ses açma ve güç tuşuna 10 saniye kadar basılı tut bi.recovery açılırsa wipe menüsüne gir altta sağda format data var onu tıkla çıkan ekrana da yes yaz formatla teli sonra reboot system yap bi zahmet.ama o da olmuyorsa teli pc ye tak bırak sabaha kadar dursun

Oguzhnmete

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan Metw
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wipe data ile sifirladim cihazi cok onceden yaptim onu ancak oda ise yaramadi halen kendiliginden yapiyor rebootu ve telefon da kapanmiyor
[doublepost=1512076572,1512076521][/doublepost]Telefon surekli o recovery de kaliyor zaten ordan baska bisey gelmiyor

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Wipe data ile sifirladim cihazi cok onceden yaptim onu ancak oda ise yaramadi halen kendiliginden yapiyor rebootu ve telefon da kapanmiyor
Hocam ben wipe data yazdım mı oraya bi bak allahaşkına????format data dedim
[doublepost=1512077037,1512076591][/doublepost]
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Recovery e girince wipe men0s0ne tıkla.tıkladıktan sonra işaretli resimdeki ekran çıkacak.sağ altta format data var onu tıkla.
[doublepost=1512077263][/doublepost]Yardım - (ÇÖZÜLDÜ) Mi 6 Twrp den Açılmıyor

Bu konu da senin olayının aynısı aslında. Sadece cihaz değişik.yapabilirsen format data dedikten sonra teline uygun bü rom indir pc ye.format data dedikten sonra romu pc den tele at flaşla

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-11-30-22-30-00.png
    Screenshot_2017-11-30-22-30-00.png
    93,1 KB · Görüntüleme: 7
Üst Alt