Haber Mi 5s Plus Bir İlki Gerçekleştiriyor!

• Konbuyu başlatan PURE
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 954
Xiaomi Mi 5s Plus, Qualcomm'un çiçeği burnunda teknolojisi olan Clear Sight çift kamera teknolojisini kullanan ilk cihaz oldu. Peki Clear Sight çift kamera teknolojisi nedir ve ne işe yarar?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Xiaomi, fiyat performans konusundaki başarısı ve kullanıcı dostu arayüzü ile insanlar tarafından oldukça kısa sürede benim senmeyi başardı.

Sektörde kendine yer bulmayı başaran Xiaomi bununla yetinmeyecek gözüküyor. Phone Arena'nın haberine göre Xiaomi Mi 5s Plus, sektörde bir ilki başardı!

Snapdragon 821 ile gelen Xiaomi Mi 5s Plus buna ek olarak Qualcomm Clear Sight Teknolojisini kullanan çift kameralı ilk cihaz olarak.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Qualcomm'un yeni teknolojisi olan Clear Sight çift kamera teknolojisi yetenekleriyle ile ilgi çekiyor.

Cihaza yerleştirilen çift kamera ile insanların mimiklerinden hareketle daha kaliteli fotoğrafların ortaya çıkarılması amaçlanıyor.

Iphone 7 Plus'taki çift kameranın aksine kendine özgü sensörleri bulunan ve sadece yakınlaştırma yapmak için kullanılmayan bu teknoloji, akıllı telefonlardaki fotoğraf deneyimini baştan yaratabilir.

Alıntıdır...

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Qualcomm'un teknolojisini kullanmada ilk, ama bu teknolojiyi ilk olarak Huawei, 2 sene önce Honor 6 Plus ile kullandı.

DeeD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4 + m5s+mix2
Konular
5
Cümle sonunda neden ? heyecanlı bir işmiş gibi ÜNLEM işareti koyarsınız çok merak ediyorum. Klişeleşmiş yorumlarla paylaşım yapmak gibi birşey oluyor! Nasıl vurgulayabildimmi?

Son düzenleme:
Üst Alt