Yardım Mi 5s pixel experience wifi sorunu

HYPER1ST

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel experience 11
Telefon Modeli
Mi 5s
Bootloader Kilidi
Açık
Mi 5S 3/64 kullanıcısıyım. 2 gün önce pixel rom a geçiş yaptım fakat wifi konusunda sıkıntılar mevcut. Ekran kapalı bir biçimde durduğu zaman telefon wifi bağlantısını kesiyor. Dolayısıyla WhatsApp telegram gibi uygulamalar internet olmadığı için arkada çalışmıyor. Ayarlar kısmını kurcalamama rağmen herhangi bir çözüm bulamadım. Bu sorun için yapabileceğim bir şey var mıdır? Teşekkürler.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
PE romlarda batarya tasarrufu için ekran kapandığında wifi ve mobil veri kapatan bir ayar var fakat bu ayar her sürümde farklı yere alındı... Buna ek rom geliştiricileri de kafalarına göre farklı ayarlar altında sundular bu özelliği... Yani biz şurada desek bile sizin cihazınızda orada olmayacaktır. Tek çözüm teker teker tüm ayarları kurcalayıp bulmaya çalışmak ve bu özelliği kapatmak.

Oyla:

HYPER1ST

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PE romlarda batarya tasarrufu için ekran kapandığında wifi ve mobil veri kapatan bir ayar var fakat bu ayar her sürümde farklı yere alındı... Buna ek rom geliştiricileri de kafalarına göre farklı ayarlar altında sundular bu özelliği... Yani biz şurada desek bile sizin cihazınızda orada olmayacaktır. Tek çözüm teker teker tüm ayarları kurcalayıp bulmaya çalışmak ve bu özelliği kapatmak.
anladım hocam teşekkürler :) ben de zaten bu duruma çok sinir olduğum için tekrar eu rom'a dönüşünü gerçekleştiriyorum şu anda.

Oyla:
Üst Alt