A A.yuksel Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Abdurrahman Cihazım Mi5s Yaş 28 Konum Sivas Katılım 6 Kasım 2018 Konular 6 Mesajlar 25 Tepkime puanı 2 Puanları 3 12 Kasım 2018 #1 Yüklü Rom ve Versiyon Numarası v9.6.1.0 Telefon Modeli Mi5s Bootloader Kilidi Kapalı Mi 5s e ne zaman miui 10 güncellemesi gelecek?
emrahakkaya22 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emrah Akkaya Cihazım XiaomiMi Note 3 Yaş 43 Konum Turgutlu Katılım 9 Ağustos 2018 Konular 19 Mesajlar 468 Tepkime puanı 241 Puanları 58 12 Kasım 2018 #2 Kasım Sonu gibi bekleniyor bi terslik olmazsa. Bende mi note 3 için bekliyorum aynı şekilde. Tahmini zamanlar linkte mevcut. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Oyla: Oyla 0 Downvote
Kasım Sonu gibi bekleniyor bi terslik olmazsa. Bende mi note 3 için bekliyorum aynı şekilde. Tahmini zamanlar linkte mevcut. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
A A.yuksel Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Abdurrahman Cihazım Mi5s Yaş 28 Konum Sivas Katılım 6 Kasım 2018 Konular 6 Mesajlar 25 Tepkime puanı 2 Puanları 3 12 Kasım 2018 #3 emrahakkaya22' Alıntı: Kasım Sonu gibi bekleniyor bi terslik olmazsa. Bende mi note 3 için bekliyorum aynı şekilde. Tahmini zamanlar linkte mevcut. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler bilginiz için Oyla: Oyla 0 Downvote
emrahakkaya22' Alıntı: Kasım Sonu gibi bekleniyor bi terslik olmazsa. Bende mi note 3 için bekliyorum aynı şekilde. Tahmini zamanlar linkte mevcut. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler bilginiz için