Mİ 5S Güncelleme Ve Parmak İzi Okuyucu

Miroğlu51

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf Ziya
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Arkadaşlar herkese merhabalar

1haftalık mi 5s kullanıcısıyım telefonu hb den aldım 64gb model telefonu açtığımda güncelleme istiyordu güncellemeyi yaptım. şu anda durumu resimdeki gibi. yanlız ben bunlardan pek anlamıyorum başka yapmam gereken güncelleme vs. bşy varmı telefonum genel güncellemeleri otomatik olarak alıcakmı bunu merak ediyorum. birde telefonun parmak izi okuyucusundan her yerde çok iyi çok hızlı diye bahsediyorlar ama ben sıkıntı yaşıyorum acaba okuturken falan yanlış yaptığım bşyler mi var püf noktası nedir yardımcı olursanız sevinrim. Teşekkürler.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
güncelleme geldiği zaman uyarı verir yüklersin ekstra bişey yapmanıza gerek yok şuan zaten son stabil sürüm yüklü.
parmak izine gelince sorunlu bu konuda sırf bu nedenden almaktan vazgeçtim. heryerde söyleneni boşver kimse aldığı mala kötü demez

d_a_yavuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş Ali
Cihazım
Mi5
Konular
1
güncelleme geldiği zaman uyarı verir yüklersin ekstra bişey yapmanıza gerek yok şuan zaten son stabil sürüm yüklü.
parmak izine gelince sorunlu bu konuda sırf bu nedenden almaktan vazgeçtim. heryerde söyleneni boşver kimse aldığı mala kötü demez
Merhaba parmak izi konusunda mi5 nasıl standart bir kullanıcı olarak hangi mi ürününü tercih etmeliyiz.

maboc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5s
Meslek
elektronik-bilgisayar
Konular
10
soguk nemli ortamlarda tlf algılamıyor parmak ıslak terli oldugunda da algılamıyor 2elimin baş parmaklarını tanıttım biri kuru oldugunda algılıyor nemli olanı algılamıyor test ettim
sabahları oda soguk oldugu için parmagımı algılamıyor

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
32
Bi parmağınızın 2-3 tane farkli şekillerde basarak profilini oluşturursanız daha iyi sonuc alırsınız , ben oyle yaptiktan sonra epey iyileşme gordum hatta 10da 5 ıslakken de okuyo arada bi gidiyo okumamazlik yapıyo ama çoğu zaman stabilligini koruyo

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Başlıkların tamamen büyük harfle yazılması yasaktır. Lütfen daha dikkat edelim

İyi forumlar

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
Merhaba parmak izi konusunda mi5 nasıl standart bir kullanıcı olarak hangi mi ürününü tercih etmeliyiz.
mi5 te bir sorun yok gördüğüm kadarıyla. soğuk ıslak terli kirli tüylü olduğunda algılamayacaksa ne anladım ben o işten :)

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
bizim cihazlar ultramstronik olduğu için parmak izi arkadaşların da dediği gibi nemli olduğunda algılamayabiliyor ama benim cihazda iphone a kıyasla çok bir fark yok bir kaç kez çıldırtır şekilde okumadı bende kayıtlı parmak izlerini silip tekrar yükledim ve sorun düzeldi... parmağınızı nasıl okutup kaydettiğiniz çok önemli mesela telefonu tek elle kullanırken yamuk kalıyor parmağınız ben ekstra olarak birde o şekilde kaydettim çünkü gece yatarken tek elle kullanmaya kalktığımda okumuyordu...

Schhllee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sibel
Cihazım
Xiaomi 5s
Konular
1
Arkadaslar ben parmak izimi ekleyemiyorum nedense. Okutuyorum titretince cekiyorum ama kaydetmiyo. Neyi yanlis yapiyorum acaba?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaslar ben parmak izimi ekleyemiyorum nedense. Okutuyorum titretince cekiyorum ama kaydetmiyo. Neyi yanlis yapiyorum acaba?
İsim Ver kutucuğunu görene kadar okutmaya devam edin. Sorun yok yani

-Mi5 Pro- Cihazımdan TapaTalk İle Gönderilmiştir

Üst Alt