ayabakan Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Android 6 Cihazım Xiaomi mi 5 Yaş 44 Konum İstanbul Katılım 14 Kasım 2017 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 26 Aralık 2018 #1 Mi 5 s cihazıma 10.1.1 kararli güncelleme si geldi begenmedim bir önceki sürümü yüklemek istiyorum linkini nerden bulabilirim
Mi 5 s cihazıma 10.1.1 kararli güncelleme si geldi begenmedim bir önceki sürümü yüklemek istiyorum linkini nerden bulabilirim
H hmthvrn мιυιcαɴdιr Emekli Yönetici Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Abdulhamit Cihazım Redmi Note9 Pro Konum İstanbul Katılım 21 Mayıs 2017 Konular 16 Mesajlar 2.610 Tepkime puanı 5.993 Puanları 238 26 Aralık 2018 #2 Bootloader kilidiniz açık ise Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu konusuna göre alttaki konulardan fastboot romu indirip MIUI9 ve MIUI10 Android 7 Nougat sürümüne dönebilirsiniz. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Oyla: Oyla 0 Downvote
Bootloader kilidiniz açık ise Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu konusuna göre alttaki konulardan fastboot romu indirip MIUI9 ve MIUI10 Android 7 Nougat sürümüne dönebilirsiniz. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir