Yardım Mi 5s Gcam Durduruldu Hatası

Mr.Whestr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2.2.0
Telefon Modeli
Mi 5s
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, camera2api yi twrp üzerinden flashladım. Birçok farklı gcam apk sı denedim fakat hepsinde "durduruldu" hatası alıyorum. Mi 5s için bildiğiniz çalışan gcam apk sı var mı acaba?

dds25

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Lenovo K6 Note
Konular
11
O hatadan ben de bezdim bende de bazen çekiyor bazen çekmiyordu,bazen de yeşil efektli saçma sapan bir şey yapıyordu. Yeniden kurdum romu gappstan kurdum. Tel:Lenovo K6 Note

Oyla:

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
gcam i miui üzerinde deniyorsanız sorunsuz çalışan sürüm sayısı oldukça az ve hatta yok. kendi mi5s cihazımda gcam 5.3.x.x. gibi bir sürüm kullanıyordum miui10da. on kamera portre hariç çalışıyordu. ama kaybettim o uygulamayı. daha sonra bulamadım tekrardan..
eğer kamera sizin için önemli ise andoıd 9 tabanlı romları deneyın. 9tabanlı romlarda oldukça başarılı çalışıyorlar.

Oyla:

Mr.Whestr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gcam i miui üzerinde deniyorsanız sorunsuz çalışan sürüm sayısı oldukça az ve hatta yok. kendi mi5s cihazımda gcam 5.3.x.x. gibi bir sürüm kullanıyordum miui10da. on kamera portre hariç çalışıyordu. ama kaybettim o uygulamayı. daha sonra bulamadım tekrardan..
eğer kamera sizin için önemli ise andoıd 9 tabanlı romları deneyın. 9tabanlı romlarda oldukça başarılı çalışıyorlar.
O hatadan ben de bezdim bende de bazen çekiyor bazen çekmiyordu,bazen de yeşil efektli saçma sapan bir şey yapıyordu. Yeniden kurdum romu gappstan kurdum. Tel:Lenovo K6 Note
Sanırım rom atmadan kurma imkanımız yok gibi. Teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt