Yardım mi 5s açılmama sorunu

ibrahim teke

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim teke
Cihazım
mi 5s
Konular
1
iyi akşamlar. 10 aydır severek kullandığım mi 5s telefonum bugün kapandı ve açılmadı. dün gece şarja taktım,kapalı olarak. sabah açmak için power tuşuna bastım fastboot ekranı geldi. mi yazısı geldi, sonra tel açılmadı. forumlarda araştırdım ama çıkar yol bulamadım. ne yapmamı önerirsiniz

xottoman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi 5S 64
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Fastboot ekranına giren bir cihazın işlemi çok kolay. Bilgisayara miflash kurup fastboot üzerinden rom yükleyebilirsiniz

Oyla:

ibrahim teke

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim teke
Cihazım
mi 5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran hiç bir şekilde açılmıyor, tepki yok.. pc bağlantısı yok. evdeki pc 32 bit.. ne yapmamı önerirsiniz.. ayrıca fastbott ekranından sonra acaba şarj olmadımı diye xiaomi 10.000 yedek şarj üitesine taktım, 10 dk sonra baktım aşırı ısınmış. ekranda şarj olma görüntüsü de yoktu..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pc bağlantısı yok derken; pcye bağladığımda herhangi bir değişiklik yok, aygıt yöneticisinden baktığımda görünmüyor. mi flash atabilmem için bağlantı olması gerekir değilmi...

Son düzenleme:
Oyla:

xottoman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi 5S 64
Meslek
Öğrenci
Konular
30
ekran hiç bir şekilde açılmıyor, tepki yok.. pc bağlantısı yok. evdeki pc 32 bit.. ne yapmamı önerirsiniz.. ayrıca fastbott ekranından sonra acaba şarj olmadımı diye xiaomi 10.000 yedek şarj üitesine taktım, 10 dk sonra baktım aşırı ısınmış. ekranda şarj olma görüntüsü de yoktu..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pc bağlantısı yok derken; pcye bağladığımda herhangi bir değişiklik yok, aygıt yöneticisinden baktığımda görünmüyor. mi flash atabilmem için bağlantı olması gerekir değilmi...
64 bit bilgisayarda mi flash yüklüyken görünür cihaz

Oyla:

ibrahim teke

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim teke
Cihazım
mi 5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım, şuan o imkanım yok. evimdeki notebook 32 bit, bu bilgisayarda yapılabilecek bişey yok mu.. ilgin için teşekkür ederim..

Oyla:
Üst Alt