Yardım mi 5 yeni guncelleme telefonumu bozdu.

xs3nsei

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
4
Merhaba arkadaslar. Bugun OTA dan guncelleme geldi ve telefonumu guncelledim. Guncellemeden sonra telefon bozuldu ve bootloop ta kaldi. Xiaomi forumuna bakinca herkesin telefonu bozulmus oldugunu ogrendim. Olayi ogrendikten sonra bozuk guncellemenin bir alt surumu indirip fastbootla flashladim fakat bu sefer telefonum android yazisinda kaldi. Saatlerce bekledim ve hic birsey degismedi. En son china developer rom indirdim ve sikintisiz sekilde flashladim. China dev romundan global stableye geri donmeye calisinca telefon yine android yazisinda kaldi. China dev romunu geri flashlayinca sorun yeniden duzeldi. Global roma geri donemiyorum. Nasil duzeltebilirim bunu?

Kisa: telefona china dev disinda baska rom kuramiyorum (global kurulmuyor!)

Edit: Global dev romunu bozuk surum ondada vardir diye denemedim. Sizce denemem iyi olur mu?

delibalta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
32
bende mi 5 e 9.5.3.0 güncellemesini yükledikten sonra 2 gün normal olarak kullandım bu sürede telefon hiç kapanmamıştı şarjı oluyordu sonra şarj tamamen bitince kapandı ve bende şarj edip telefonu açtım telefon ayarları baştan aşşağı değişti benim telefonuda bu yönden bozdu. duyduğuma göre 7 haziranda miui 10 çıkıyormuş artık onu bekleyip ona göre ayarlarımı tekrardan yapıcam.

Oyla:

xs3nsei

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende mi 5 e 9.5.3.0 güncellemesini yükledikten sonra 2 gün normal olarak kullandım bu sürede telefon hiç kapanmamıştı şarjı oluyordu sonra şarj tamamen bitince kapandı ve bende şarj edip telefonu açtım telefon ayarları baştan aşşağı değişti benim telefonuda bu yönden bozdu. duyduğuma göre 7 haziranda miui 10 çıkıyormuş artık onu bekleyip ona göre ayarlarımı tekrardan yapıcam.

muiu 10 developer surumu cikacak. Stabil olmayabilir.

Oyla:
Üst Alt