Mi 5 tavsiye

koko355

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koray
Cihazım
discovery
Konular
25
Merhaba arkadaşlar mi 5 almak istiyorum 2 gün içerisinde sizin de yorumlarınızı almak istiyorum. Şu yüzden al şu yüzden alma diye tavsiyelerde bulunabilir misiniz? Benim gözlemlediğim ön kamerada gece çekerken frame düşüşleri var ve ana kamera surekli odak yapıyor 2 tane soruna rastladım sizde var mı bu sorunlar? Teşekkürler şimdiden herkese

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Su yüzden alma diyemicem. Almamak icin sebebin olmasin kesin emin ol kardesim. O kötü yorumlarada inanma. Gonlun ferah olsun
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Cektigim fotolarin bir kaci bak bunlar. Sarj de oyun performansi zaten en iyisi. Hic sey olma asla. Her yonuyle alabilirsin :)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Cektigim fotolari gormek istiyorsan paylastigim konulara bakarak bulabilirsin ama emin ol bugune kadar tum cihazlari kullandim. İphone 7 bile 2 ay kullandim. Ama bunu asla bulamazsin. Telefon bukadar dostu olamaz insanin

koko355

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koray
Cihazım
discovery
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumların için çok sağol kardeşim fotoğraf konusunda sıkıntı yok baya iyi çekiyor yalniz sıkıntım videoda. Sana zahmet çok az ışıkta ön kamera ile video çekip dener misin frame düşüşleri yasaniyor mu diye? Performans konusunu açmıyorum zaten o konuda cihaz harika

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Yorumların için çok sağol kardeşim fotoğraf konusunda sıkıntı yok baya iyi çekiyor yalniz sıkıntım videoda. Sana zahmet çok az ışıkta ön kamera ile video çekip dener misin frame düşüşleri yasaniyor mu diye? Performans konusunu açmıyorum zaten o konuda cihaz harika
Ön kamera zaten arkaya rakip :D. Video konusunda on kamerada frame atlamaları ışığın yogun oldugu yerlerde oluyor oda kameraya ışık vurunca oda pozlamasini yukseltince yoksa yuzune tutsan oyle yapsan asla yok rahat ol :)

koko355

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koray
Cihazım
discovery
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son sorum var burayı daha fazla kirletmeden kapatmak istiyorum hangi rengi kullanıyosun beyaz renginde lcd ekran oldugundan yanlarda siyah şeritler belli oluyormuş sanırım. Biraz takıntılı konu oldu :D

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Son sorum var burayı daha fazla kirletmeden kapatmak istiyorum hangi rengi kullanıyosun beyaz renginde lcd ekran oldugundan yanlarda siyah şeritler belli oluyormuş sanırım. Biraz takıntılı konu oldu :D
En buyuk takintim telefonda siyah kullaniyorum ama bence siyah sıkıyor telefonda. Beyaz sıkmıyor. Hem yazın siyah gunesi çektiğinden yuksek ısınma olur cihazinda :)

Üst Alt