Yardım MI 5 Pro Rom

Ozzy1975

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi5 pro
Konular
2
selam arkadaslar...ben mi5 pro yu amerikadan aldim ve otomatik guncelleme gelmiyor rom u farkliymis galiba fake rom mus...ne yapmaliyim guncellemeleri yapabilmek ve normal mi5 ler gibi olmasi icin acaba...resimde durum gozukuyor...acil yardim lutfen,cok tesekkurler..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam cihazın hayırlı olsun ama başlıkta yanlışlıklar var.room değil rom birincisi,ikincisi büyük harfler kullanarak başlık atmak konu açmak forum kurallarına aykırı.senin problemin çözümü bu konuda,burdan devam edebilirsin. Zaten aynı konu

Yardım - Mi5 Güncelleme alamıyorum

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
senin problemin çözümü bu konuda,burdan devam edebilirsin. Zaten aynı konu
Aslında aynı sorun değil hocam :) Ekran alıntılarına bakılırsa cihazda satıcı/fake rom yüklü.
SELAM ARKADASLAR...BEN MI 5 PRO MU AMERIKADAN ALDIM VE OTOMATIK GUNCELLEME GELMIYOR ROOM FARKLIYMIS GALIBA...NE YAPMALIYIM TURKIYEDE KI TELEFONLAR GIBI OLMASI ICIN...RESIM DE VAR SURUM...ACIL YARDIM,TESEKKURLER.
Öncelikle konu başlıkları ve içeriğinin tamamının büyük harflerle yazılması forum kurallarımıza uygun değildir (Forum Kurallarımız) İlk olarak mesaj içeriğini düzenleyin.
Daha sonra Sorgu için Arama Sonuçları: mi 5 fake rom | MIUI Türkiye Forumu göz atın.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Aslında aynı sorun değil hocam :) Ekran alıntılarına bakılırsa cihazda satıcı/fake rom yüklü.

Öncelikle konu başlıkları ve içeriğinin tamamının büyük harflerle yazılması forum kurallarımıza uygun değildir. "Forum Kurallarımız"
Desene hocam durum daha karışık.valla ben sahte para sahte rom tarzı şeyleri ayırt edemiyorum :)bilgilendirme için teşekkür ederim hocam

Oyla:

Ozzy1975

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi5 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Öncelikle konu başlıkları ve içeriğinin tamamının büyük harflerle yazılması forum kurallarımıza uygun değildir (Forum Kurallarımız) İlk olarak mesaj içeriğini düzenleyin.
Daha sonra Sorgu için Arama Sonuçları: mi 5 fake rom | MIUI Türkiye Forumu göz atın.
bu fake rom un cozumu yok mu peki ?
[doublepost=1520701676,1519724195][/doublepost]bl unlock ve fastboot rom yukleme yardım..

Merhaba..Yurt dışından almıs oldugum mi 5 pro cihazımda yüklü olan .0. fake rom u güncel global rom ile degiştirmek istiyorum.Unlock işlemi için basvuru yaptım ve gerekli cevap alınmıs ve 72 saat sürede geçmiş bulunmaktadır.. bu durumda alkıma takılan bir kaç soruyu sizinle paylaşmak istedim...

1.Unlock ve fastboot rom işlemlerini windows 10 x64 yapı 1709 uzerinde yapacagım ve bu sebeple herhangi bir sıkıntı yasarmıyım;
2.Telefonu legal yollardan imei kaydı yaptırmıstım . bu işlemler imeide bir sıkıntı yaratırmı..
3.Cihaz unlock yapıldıktan sonra fastboot rom kurulum asamasında cihaza girilen mi hesabından cıkıs yapmak gerekirmi .. bu sorulara cevap verirseniz sevinirim..

Oyla:
Üst Alt