Yardım mi 5 prime telefonumu bilgisayar görmüyor

alidursun2322

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
mi 5 prime
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
epic rom
Telefon Modeli
mi 5 prime
Bootloader Kilidi
Açık
twrpden format attım telefon hafızasınıda sildim silmez olaydım.bilgisayar telefonu görmediği için rom dosyası atıp kurulum yapamıyorum.mi flas la yapayım dedim ondada görmüyor telefonu.qalcomm ve adb driverlarını yükledim.sonuç aynı.iki farklı bilgisayarda denedim bilgisayarlar windows 7 64 bit.şu an telefonda sistem yüklü olmadığı için açılmıyor.twrp ve fast boot menüsüne giriyor ama bilgisayar telefonu görmediği için birşey yapamıyorum.bir çokkonuyu inceledim video izledim çözümünü bulamadım.en az 10 saattir uğraşıyorum.yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonum açılıyokende bilgisayara bağladığımda sadece şarj ediyordu.bilgisayar telefonu yine görmüyodu.

Son düzenleme:

alidursun2322

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
mi 5 prime
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam TWRP den Mount a girip, Enable MTP yapmayı dener misiniz.
yaptım hocam işe yaramadı

iki farklı bilgisayarda üç farklı kabloyla denedim sonuç aynı

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
yaptım hocam işe yaramadı

iki farklı bilgisayarda üç farklı kabloyla denedim sonuç aynı
Hocam twrpyi açın wipe kısmından format dataya yes yazıp ana menüye dönün. Reboottan recoveryi seçip twrpyi yeniden başlatın. Sonra wipe kısmından data, dalvik, cache ve dalviki silin. Sonra telefonu bilgisayara bağlayın mount kısmından mtpyi aç kapa yaparak bilgisayarın görmesini sağlayın belki işe yarar

Oyla:

alidursun2322

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
mi 5 prime
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam twrpyi açın wipe kısmından format dataya yes yazıp ana menüye dönün. Reboottan recoveryi seçip twrpyi yeniden başlatın. Sonra wipe kısmından data, dalvik, cache ve dalviki silin. Sonra telefonu bilgisayara bağlayın mount kısmından mtpyi aç kapa yaparak bilgisayarın görmesini sağlayın belki işe yarar
yaptım hocam işe yaramadı.zaten enbaşta format data ya yes yaptığım için bunlar başıma geldi.keşke bilgisayar telefonu görmüyoken böyle bişey yapmasaydım.hafızada rom dosyası vardı.hafızayı silince hepsi gitti

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
yaptım hocam işe yaramadı.zaten enbaşta format data ya yes yaptığım için bunlar başıma geldi.keşke bilgisayar telefonu görmüyoken böyle bişey yapmasaydım.hafızada rom dosyası vardı.hafızayı silince hepsi gitti
Farklı giriş vs denediniz mi hocam belki 3.0 portu falan sıkıntı çıkarıyordur

Oyla:
Üst Alt