Mi 5 Prime GhostScreen

seyyid70

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Lollipop
Cihazım
mi 5 prime
Konular
11
Telefonu alalı 2 ay anca oldu n11 cepport mağazasından ve lg panel çıkmıştı şuan GhostScreen sorunu yaşıyorum. Mesela whatsapp da 30 dk takılınca ana ekrana donunce whatsapp simgeleri ekranda belli belirsiz duruyo. Sizce nasıl bir yol izlemem lazım. Delta servisten çok şikayetci kullanicilar garanti konusunda. İade etme imkanım var mı herhangi bir kullanıcı hatası yok

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
İade etme şansınız yok diye biliyorum ama Tüketici haklarına göre 6 ay içinde arızalan ürün ayıplı ürün oluyor yapmanız gereken garantiye yollamak onlarda büyük ihitimalle telfonun camını değiştireceklerdir ve büyük ihtimal düzgün takmaycaklar bu durmda sizde tüketici heyetine başvurup 2 ay gibi bir süre bekleyip para iadesi alıcaksınız yapmanız gerkenle bunlar :D

seyyid70

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Lollipop
Cihazım
mi 5 prime
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade etme şansınız yok diye biliyorum ama Tüketici haklarına göre 6 ay içinde arızalan ürün ayıplı ürün oluyor yapmanız gereken garantiye yollamak onlarda büyük ihitimalle telfonun camını değiştireceklerdir ve büyük ihtimal düzgün takmaycaklar bu durmda sizde tüketici heyetine başvurup 2 ay gibi bir süre bekleyip para iadesi alıcaksınız yapmanız gerkenle bunlar :D

Şemsiye misali yani neyse en kisa zamanda yollayim garantiye

Üst Alt