Yardım mi 5 plus recovery rom atma?

fjdtytstrh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emir
Cihazım
mi 5 plus
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
yok
Telefon Modeli
mi 5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
şuan telde bir rom fln yok fastboot romu mi flashtan yüklerken hata veriyor bootloader kapandığı için hiç bir şekilde teli açamıyorum.
bende recovery rom yükledim bu sefer ama nasıl flaslayacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun 3 gündür telefonum çöp oldu gözüme uyku girmedi tüm gece kafayı sıyırmak üzereyim lütfen yardım edin :(

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Öncelikle aşağıdaki rehberde anlatıldığı şekilde telefonunuzu açın.

Eğer cihazınız Çin ise Çin romu, global ise Global romu yüklemeniz gerekli. Global ise yükledikten sonra kullanmaya devam edebilirsiniz. Çin ise Çin romu yükledikten sonra bootloader kilidini açıp globale geçiş yapabilirsiniz.

Diğer konularınızı kapatıyorum tek konu üzerinden devam ediniz.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
şuan telde bir rom fln yok fastboot romu mi flashtan yüklerken hata veriyor bootloader kapandığı için hiç bir şekilde teli açamıyorum.
bende recovery rom yükledim bu sefer ama nasıl flaslayacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun 3 gündür telefonum çöp oldu gözüme uyku girmedi tüm gece kafayı sıyırmak üzereyim lütfen yardım edin :(
Boot kilidi kilitli ise recovery flashlanmaz hocam kurulu twrp varsa bile kuruluma izin vermez.
Cihazin daha önce hangi numara ile Boot kilidi açıldı ise onunla yeniden mi unlock tool ile kilidi açılmalı
Bunun için cihazı fastboot moduna alıp pcye bağlayın mi unlock tool gerisini halleder ama dosya en son kilit açılan mi hesabına girmelisiniz unlock toola

Oyla:

fjdtytstrh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emir
Cihazım
mi 5 plus
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boot kilidi kilitli ise recovery flashlanmaz hocam kurulu twrp varsa bile kuruluma izin vermez.
Cihazin daha önce hangi numara ile Boot kilidi açıldı ise onunla yeniden mi unlock tool ile kilidi açılmalı
Bunun için cihazı fastboot moduna alıp pcye bağlayın mi unlock tool gerisini halleder ama dosya en son kilit açılan mi hesabına girmelisiniz unlock toola
fastboota alıyorum mi unlocka giriyorum mi kilidi açtığım hesaba giriyorum cihazlarda cihazım gözükmüyor çünkü güncelleme yapmadan önce yeni tel nom üzerine mi hesabı açtım ondan sonra güncelleme yaptım en son iste böyle oldu mi unlocka yeni tel nom ile girdiğimde ise cihazım gözüküyor recovery ve fastboot iki romuda indirdim ama işte gerisini siz anlatın

Oyla:

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25
Selam,
Bootloader kapalı cihazı kurtarmak için ayrıca sideload_miui işleminide kullanabilirsiniz.
Bunun için cihazınızdaki miui sürümü ile uyumlu bir recovery rom dosyası indirmeniz gerekir. Örneğin TR Global varsa TR Global, EEA Global varsa EEA Global.
İşlem detayları şu konuda ayrıntısıyla anlatılmış:

Oyla:
Üst Alt