Mi 5 İstenmeyen Pop-Up

Diabolic

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Necat
Cihazım
Mi 5
Konular
1
Merhaba arkadaşlar telefonumda yaklaşık iki haftadır ekran görüntüsünü de görüldüğü gibi sağ yanda Win yazan bir popup çıkıyor çok fazla çıkıp rahatsız etmese de bu uygulamayı istemiyorum hangi program olduğunu programlar arasında bulamadım. Dolayısıyla da kaldıramadım. Yardımcı olabilecek aynı şey başına gelmiş ve çözümünü bilen var mı? Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-12-11-11-16-43-596_com.miui.home.png
    Screenshot_2016-12-11-11-16-43-596_com.miui.home.png
    712,8 KB · Görüntüleme: 41

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
hocam pop-upa basılı tuttuğunuzda uygulama bilgilerine giriyor mu girmiyorsa en son yüklediğiniz uygulamaları kontrol ediniz deneme-yanılma yöntemiyle reklamın hangi programdan olduğunu anlayabilirsiniz bence

Diabolic

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Necat
Cihazım
Mi 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bahsettiğinizi denedim lakin çıkmadı.. Hangi uygulamadan kaynaklandığını buldum. Merak eden arkadaşlar için adını da söylüyeyim. TouchPal uygulamasının işgüzarlığıymış. Bu uygulama kendi içinde bir çok alt uygulamadan oluşuyor ve kullanmaya zorladığı durumlar oluyor. Kendi içinde uygulama kilidi, arama yardımcısı ve nedenini aradığım Lucky locker uygulaması da buna dahil. Son güncelleme ile gelmiş olmalı. Ayrıca tavsiyeleriniz için teşekkürler.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
rica ederim bulmanıza sevindim :)

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Bahsettiğinizi denedim lakin çıkmadı.. Hangi uygulamadan kaynaklandığını buldum. Merak eden arkadaşlar için adını da söylüyeyim. TouchPal uygulamasının işgüzarlığıymış. Bu uygulama kendi içinde bir çok alt uygulamadan oluşuyor ve kullanmaya zorladığı durumlar oluyor. Kendi içinde uygulama kilidi, arama yardımcısı ve nedenini aradığım Lucky locker uygulaması da buna dahil. Son güncelleme ile gelmiş olmalı. Ayrıca tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Touchpal yerine google klavye tercihin olsun nedenide touchpal hem sarj konusunda dezavantaj hemde bellek kullaniminda :)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt