Soru mi 5 ıslandıktan sonra bildirim ışığı yanık kaldı

daywalker148

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. Dört gün önce telefonum patlayan güneş enerjisi suyunun içinde kaldı ve kaynar suya maruz kaldı. Yaklaşık bir dakika suyun içinde kaldıktan sonra çıkarttık ve kuruttuk. Dış kapağını açıp pirincin içinde beklettim bir gün ve alet çalışmaya devam etti. Ancak bildirim ışığı silik bir yeşil renk ile yanık kaldı. Bu durumu nasıl çözebiliriz. Şimdiden teşekkürler.

istebuazizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Azizak
Cihazım
mi max 64gb
Konular
25
Merhaba arkadaşlar. Dört gün önce telefonum patlayan güneş enerjisi suyunun içinde kaldı ve kaynar suya maruz kaldı. Yaklaşık bir dakika suyun içinde kaldıktan sonra çıkarttık ve kuruttuk. Dış kapağını açıp pirincin içinde beklettim bir gün ve alet çalışmaya devam etti. Ancak bildirim ışığı silik bir yeşil renk ile yanık kaldı. Bu durumu nasıl çözebiliriz. Şimdiden teşekkürler.

ne güzel yanan bir bildirim ışığınız var :) ben suya düşürünce genelde telefon canlı olmuyor. sizin sorun da büyük ihtimalle donanımsal bir sorun olmuştur. isterseniz yaptırılır serviste fakat haliyle suya düşmüş telefon, bu hali bile çalışıyorsa gayet iyi.

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36

ayarlar telefon hakkında çekirdek sürümüne bir sürü basın
orada doananım testleri çıkacak orada notification light olacak orada bir deneyin red green blue yanıyormu zaten deneyince kendisi sönecek menüden çıkarken

daywalker148

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Su o kadar sıcaktı ki elimizle değil ek aparatlar yardımıyla kurtardık telefonu sudan.Buna rağmen çalışması gerçekten ilginç bir durum ancak bunda kullandığım kılıfın da rolünün büyük olduğunu düşünüyorum. Bildirim ışığının sürekli yanması da çok büyük bir problem değil ama insanın gözü takılıyor:)

Asaf04

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Su o kadar sıcaktı ki elimizle değil ek aparatlar yardımıyla kurtardık telefonu sudan.Buna rağmen çalışması gerçekten ilginç bir durum ancak bunda kullandığım kılıfın da rolünün büyük olduğunu düşünüyorum. Bildirim ışığının sürekli yanması da çok büyük bir problem değil ama insanın gözü takılıyor:)
dediğimi yapın sönecektir

daywalker148

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
2

Asaf04

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Hocam dediğinizi yaptım. Denerken problem yok renkler falan gayet normal ama yanmaması gereken zamanlarda da silik yeşil yanmaya devam ediyor.

renkelri denedikten sonra full geri tuşuna basın ana menüye dönünce gidiyormu çünkü şarjda denedim sarj ledi bile sönüyor tekrar tak çıkar ile geri geldi

daywalker148

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
2
renkelri denedikten sonra full geri tuşuna basın ana menüye dönünce gidiyormu çünkü şarjda denedim sarj ledi bile sönüyor tekrar tak çıkar ile geri geldi
Denemek için bastığım renk yanıyor o kapandığında hemen yeşil yanmaya başlıyor.İlginç bir durum.:)

istebuazizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Azizak
Cihazım
mi max 64gb
Konular
25

yani dediğim gibi donanımsal bi sorun olduğu için çok bi değişiklik olacağını düşünmüyorum ama, isterseniz test programları da indirip deneyebilirsiniz, belki söner ama düşük ihtimal

Asaf04

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
yani dediğim gibi donanımsal bi sorun olduğu için çok bi değişiklik olacağını düşünmüyorum ama, isterseniz test programları da indirip deneyebilirsiniz, belki söner ama düşük ihtimal

ayn donanımsal ama şarjı sömürür

Üst Alt