Yardım Mi 5 İnternet Çok Tüketiyor

erhan23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
5
Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacak. Mi 5 kullanan arkadaşlar sizin de internet mb çok gidiyor mu? Benim çok yiyor interneti? İki dakika da bir uygulama(mesela e.devlet uygulaması iki dakikayı geçmedi 30mb yemiş?) Hattım vodafone, oturduğm mekan da 3g çekiyor. Bu miu rom ları mı böyle, bu telefon mu böyle yoksa 4g yüzünden mi?

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Hocam 4 g böyle galiba benim hat turkcell su gibi gidiyor ..

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Güvenlik uygulamasına girin. Ortadaki damla simgesine tıkladığınızda veri kullanımınızı kontrol etmenizi sağlayan ayarlar çıkacaktır. Örneğin; Veri kullanımını kısıtla seçeneği ile hangi uygulamaların mobil veri ile hangilerinin wifi ile internete bağlanabileceğini seçebilirsiniz. veya sağ üst köşede yer alan ayarlar simgesi altından veri limiti ve bildirimler seçeneğinden günlük veri sınırı koyabilir ve günlük olarak belirli bir limitin üzerine çıkmasını engelleyebilirsiniz. Daha pek çok seçenek var, biraz karıştırırsanız sorununuza tam bir çözüm getirmese de sizleri bir miktar rahatlatabilir. :)

Oyla:

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Güvenlik uygulamasına girin. Ortadaki damla simgesine tıkladığınızda veri kullanımınızı kontrol etmenizi sağlayan ayarlar çıkacaktır. Örneğin; Veri kullanımını kısıtla seçeneği ile hangi uygulamaların mobil veri ile hangilerinin wifi ile internete bağlanabileceğini seçebilirsiniz. veya sağ üst köşede yer alan ayarlar simgesi altından veri limiti ve bildirimler seçeneğinden günlük veri sınırı koyabilir ve günlük olarak belirli bir limitin üzerine çıkmasını engelleyebilirsiniz. Daha pek çok seçenek var, biraz karıştırırsanız sorununuza tam bir çözüm getirmese de sizleri bir miktar rahatlatabilir. :)
Hocam o ayarları biliyorum
Benim demek istediğim tel alakalı değilde Turkcellde biraz fazla gidiyor hocam full hizmet full çekim gücü
( Su gibi içiyor mübarek formula 1 motorları gibi kotayı emiyor :) )

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu placebo etkisi (umarım doğru yazmışımdır) denen durum olabilir. Eskiden internet daha yavaş olduğu için veri akışı da daha yavaş olmaktaydı. Şimdi hızlanınca otomatik olarak veri akışı da hızlanmış oldu. Yani daha kısa sürede daha fazla kota harcıyorsunuz.
Rom yada cihaz, belirttiğiniz manada internetten daha hızlı yada daha yavaş veri akışı sağlamaz.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt