Çözüldü Mi 5 Full Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Themunay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
18
Merhabalar şuan Miui 9 global beta 8.3.29 sürümündeyim. En son gelen 8.7.5 Miui 10 sürümünü kurmak istiyorum. Ama telefonum fabrika ayarına dönecek şekilde temiz kurulum yapacağım mi flash ile. Yedeklerimi aldım. Mi flashta aşağıda ''flash all'' seçeneği ile kurulum yapsam sıfır kurulum yapmış olur mu ayrıyeten ne gibi işlemler yapmam gerekiyor ? Mesela öncesinde sistem dalvik cache falan yapmam gerekiyor mu

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Merhabalar şuan Miui 9 global beta 8.3.29 sürümündeyim. En son gelen 8.7.5 Miui 10 sürümünü kurmak istiyorum. Ama telefonum fabrika ayarına dönecek şekilde temiz kurulum yapacağım mi flash ile. Yedeklerimi aldım. Mi flashta aşağıda ''flash all'' seçeneği ile kurulum yapsam sıfır kurulum yapmış olur mu ayrıyeten ne gibi işlemler yapmam gerekiyor ? Mesela öncesinde sistem dalvik cache falan yapmam gerekiyor mu
Hocam bu linkte en alttaki temiz yeni alınmış gibi rom yükleme işlemlerini yaparsanız başka birşey yapmanıza gerek yok
Rehber - Xiaomi yeni kullanıcılara özel ( gcam, root, magisk, twrp kurulumu, bootloader kilit açma )

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87

Hocam, Mi Flash ile sıfırlamadan önce bunu denemenizi öneririm; TWRP'den Format Data yaparak temiz kurulum da gerçekleştirebilirsiniz (Her şey silinir ama).

Son düzenleme:
Oyla:

Themunay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direk TWRP'den format data yaptıktan sonra telefonu pcye bağlayıp mi flash ile kurulum yapsam daha mantıklı aslında evet. Bende zaten her şeyin silinmesini istiyorum.

Oyla:

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Direk TWRP'den format data yaptıktan sonra telefonu pcye bağlayıp mi flash ile kurulum yapsam daha mantıklı aslında evet. Bende zaten her şeyin silinmesini istiyorum.

Yok benim demek istediğim şey, Mi Flash kullanmanıza gerek olmadığı. TWRP'den Format Data yapın, TWRP'yi yeniden başlatın ve Rom'unuzu kurun yalnız TWRP'niz son sürüm olsun.

Oyla:

Themunay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
18
Yok benim demek istediğim şey, Mi Flash kullanmanıza gerek olmadığı. TWRP'den Format Data yapın, TWRP'yi yeniden başlatın ve Rom'unuzu kurun yalnız TWRP'niz son sürüm olsun.
Anladım hocam ama bende fastboot rom var şuan twrp den yükleyemeyeceğim yani. O zaman mi flashta ''flash all'' seçeneğini kullanarak sıfır kurulum yapılmış olur doğru mudur

Oyla:

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Anladım hocam ama bende fastboot rom var şuan twrp den yükleyemeyeceğim yani. O zaman mi flashta ''flash all'' seçeneğini kullanarak sıfır kurulum yapılmış olur doğru mudur

Aynen öyle hocam, USB Geliştirici Seçenekleri'nin açık bir halde PC'ye bağlayın ve Mi Flash ile Flash All seçeneğini kullanarak sorunsuz bir şekilde yeni sürüme geçiş yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim (:
Şimdiden hayırlı olsun...

Oyla:

Themunay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
18
Aynen öyle hocam, USB Geliştirici Seçenekleri'nin açık bir halde PC'ye bağlayın ve Mi Flash ile Flash All seçeneğini kullanarak sorunsuz bir şekilde yeni sürüme geçiş yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim (:
Şimdiden hayırlı olsun...
Ben teşekkür ederim hocam sağolasınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu linkte en alttaki temiz yeni alınmış gibi rom yükleme işlemlerini yaparsanız başka birşey yapmanıza gerek yok
Rehber - Xiaomi yeni kullanıcılara özel ( gcam, root, magisk, twrp kurulumu, bootloader kilit açma )

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin mesajınızı görmemişim hocam sağolun size de teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt