Yardım mi 5 fasboot rom

goralmobilya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sakarya
Cihazım
Mi5
Konular
12
ne rommuş be arkdaş. Arkadaşlar aylardır ugraşıyorum olmuyor. globol rom yükledim. ama teledon acılmıyr mı yazısı ve android ... allta gidip gelip gelir saatlerdir ama acılmıyor ne yapmalıyım.
lütfen birleri sesimi duysun artıkkkk.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
ne rommuş be arkdaş. Arkadaşlar aylardır ugraşıyorum olmuyor. globol rom yükledim. ama teledon acılmıyr mı yazısı ve android ... allta gidip gelip gelir saatlerdir ama acılmıyor ne yapmalıyım.
lütfen birleri sesimi duysun artıkkkk.
Hangi romu kuruyorsunuz, hangi yöntemle kuruyorsunuz
Bu detaylar önemli ve bir yerde hata yapmadığınızdan da emin olmalısınız, bazen ufak hatalardan dolayı bu tür problemler oluşabilir

goralmobilya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sakarya
Cihazım
Mi5
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi globol rom yükledim. Adımları anlatayım kardeşim.
Önce telefon kilidini açtım 72 saat bekleyip unloclk uygulaması ile açıldı.
2. Miflasboot rom indirdim globol rom.
3. Miflas ile romu telefona attım . Yükleme başarı ile tamamlandı dedi.
Ama mi yazısı geliyor ama bir türlü. Açılmıyor.

azadali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
mi5
Konular
4
Esselamun aleyküm v8 yükleyin miflash la açılır tlefonunuz android 6 veya 7 de açılır android 8 de açılmaz bende de aynı olay var . Telefonum mi5 MIUI 8 yukleyince açılıyor ama ses yok ses ayarlarına girince durduruldu hatası veriyor.youtube ses yok tuş ışıkları çalışmıyor miui 10 android 8 açılmıyor sabaha kadar beklemisligim var donanım sorunu oluştu aynisi bende var selametle

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
Mi globol rom yükledim. Adımları anlatayım kardeşim.
Önce telefon kilidini açtım 72 saat bekleyip unloclk uygulaması ile açıldı.
2. Miflasboot rom indirdim globol rom.
3. Miflas ile romu telefona attım . Yükleme başarı ile tamamlandı dedi.
Ama mi yazısı geliyor ama bir türlü. Açılmıyor.
Hocam tahminim mi flash ile romu atarken clean all tikini işaretlemedin.Bunun çözümü cihazı tekrar unlock yapmak.Bu işlemden sonra mi flash ile tekrar romu flasla ama clean all tikini işaretlemeyi unutma

goralmobilya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sakarya
Cihazım
Mi5
Konular
12
Yaptım kardeşim 8 .0 rom ile denedim 10.0 ilede denedim. Kilid acık zaten altta gorunuyor şekil ile . Ses sorunu bendede vardı . Yükleme oluyor başarıyla bitiriyor ama telefon saatlerce mi logosu ile gidip geliyor ama açılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Esselamun aleyküm v8 yükleyin miflash la açılır tlefonunuz android 6 veya 7 de açılır android 8 de açılmaz bende de aynı olay var . Telefonum mi5 MIUI 8 yukleyince açılıyor ama ses yok ses ayarlarına girince durduruldu hatası veriyor.youtube ses yok tuş ışıkları çalışmıyor miui 10 android 8 açılmıyor sabaha kadar beklemisligim var donanım sorunu oluştu aynisi bende var selametle

Kardeşim olmadı sen ne yaptın oldumu telefon ses sorunu benim kindede var. Zil sesi durduruldu ve yooutubede ses yok

Kardeşim olmadı sen ne yaptın oldumu telefon ses sorunu benim kindede var. Zil sesi durduruldu ve yooutubede ses yok

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
Yaptım kardeşim 8 .0 rom ile denedim 10.0 ilede denedim. Kilid acık zaten altta gorunuyor şekil ile . Ses sorunu bendede vardı . Yükleme oluyor başarıyla bitiriyor ama telefon saatlerce mi logosu ile gidip geliyor ama açılmıyor.

Hocam sen tekrar unlock işlemi yapıp denermisin.Benimde başıma aynısı daha evvel geldi bu şekilde çözdüm

azadali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
mi5
Konular
4
Slm yok olmadı evde yatıyor bende ekranı kırık birtane mi5 satın aldım platini benim önceki tlefona taktım öyle simdi kullanıyorum inşallah sizinki olur

goralmobilya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sakarya
Cihazım
Mi5
Konular
12
En kötü cinlilerle irtibat kurup onlardan yardım isticem. İllaki haparlar damlar telefonları uretiyor bunumu yapamayacaklar.

goralmobilya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sakarya
Cihazım
Mi5
Konular
12
bugun bır telefoncuy verdım telefonu yaprım dedı 100 tl olur dedı baklım olacakmı.
ancak sunu ogrendım kı telefonlarda ılk geldıgındekı rom onemlı en temız kurulum ıcın yıne o romla başlamak gerek coken telefonlar ıcın
bırde arkasında uretım tarıhı ve model nolar varmış ona bakarak rom yuklendıgını ogrendım bakalım olunca sıze yazacaagım.
ınsallah olur.

Üst Alt