Mi 5 edl moduna giremiyorum

xs3nsei

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
4
Arkadaslar merhaba, bugun unlock icin onay mesaji geldi. Hemen siteden programi indirip programa giris yaptim. Buraya kadar hersey tamamdi. Hemen fastboot moduna girip unlock islemini baslattim, %50 ye gelince islem durdu ve hata verdi. Bende arastirma yapip china romuna ihtiyacim oldugunu gordum. Romu flashlamak icin edl moduna girmem gerek ama giremiyorum. Yardimci olurmusunuz.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaslar merhaba, bugun unlock icin onay mesaji geldi. Hemen siteden programi indirip programa giris yaptim. Buraya kadar hersey tamamdi. Hemen fastboot moduna girip unlock islemini baslattim, %50 ye gelince islem durdu ve hata verdi. Bende arastirma yapip china romuna ihtiyacim oldugunu gordum. Romu flashlamak icin edl moduna girmem gerek ama giremiyorum. Yardimci olurmusunuz.

PdaNet Driver ve Minimal ADB programını 64bit Pc 'nize Yükleyin.
Sonra Adb Programını Açarak Aşağıdaki Komutu Yazıp, Enterlayın.

adb reboot edl

Driver Sorunu Olursa, Rom Yüklenirde Bootta Kalırsa DeepFlash Adaptörüne İhtiyaç Duyabilirsiniz.
Onun İçin Önce Driverları Tam Yüklenmiş Olduğundan Emin Olun.

Son düzenleme:

xs3nsei

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PdaNet Driver ve Minimal ADB programını 64bit Pc 'nize Yükleyin.
Sonra Adb Programını Açarak Aşağıdaki Komutu Yazıp, Enterlayın.

adb reboot edl

Driver Sorunu Olursa, Rom Yüklenirde Bootta Kalırsa DeepFlash Adaptörüne İhtiyaç Duyabilirsiniz.
Onun İçin Önce Driverları Tam Yüklenmiş Olduğundan Emin Olun.

Driverlari az once indirdim (miPhones, miPcsuite ve miFlasher) sanirim tam bunlar? Birtek pdaNet kaldi ama siz simdi deepflash lazim olabilir deyince tam karar veremedim yapsam mi diye :/ Boot ta kalma sorunu telefon icin olan driverlere (az once indirdigim miPhones, miPcsuite) mi bagli? Eger boot sorunu olursa yinede normal kabloyla bu sorunu halledebilir miyim?

EDIT : Dedikleriniz yaptim fakat yinede telefon edl moduna girmedi.

EDIT 2: Sorunu cozdum. Developer ayarlarinda mi status var, oraya girip en alttaki butona tiklayip tekrar denedim ve oldu. Artik rom kurmama gerek yok.

Son düzenleme:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Driverlari az once indirdim (miPhones, miPcsuite ve miFlasher) sanirim tam bunlar? Birtek pdaNet kaldi ama siz simdi deepflash lazim olabilir deyince tam karar veremedim yapsam mi diye :/ Boot ta kalma sorunu telefon icin olan driverlere (az once indirdigim miPhones, miPcsuite) mi bagli? Eger boot sorunu olursa yinede normal kabloyla bu sorunu halledebilir miyim?

EDIT 2: Sorunu cozdum. Developer ayarlarinda mi status var, oraya girip en alttaki butona tiklayip tekrar denedim ve oldu. Artik rom kurmama gerek yok.
Kusura bakmayın hocam, musait değildim. Çözdüğünüze sevindim

-Mi5 Pro- Cihazımdan TapaTalk İle Gönderilmiştir

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Geçmiş olsun hocam :)

Bu bahsettiğiniz ayar tam olarak nerede? Hangi rom sürümünü kullanıyordunuz ve bu ayar çıktı acaba?

Üst Alt