Yardım Mi 5 Donup Kendiliğinden Kapanıp Açılıyor

ozer6416

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özkan
Cihazım
Mi 5
Konular
1
Merhaba forumda yeniyim ve ilk defa mi 5 kullanıyorum. Daha dün yeni aldığım telefon 10 / 15 defa donup kendiliğinden açılıp kapanıyor. Telefonu gittigidiyordan aldım ve sorunu satıcıya mesajla bildirim. Satıcı da bana bu siteden güncelleme yapmamı söyledi. Ben de siteye girip inceledim ve bana gelen telefondaki sürümün son sürüm (V8.1.2.0 /Kararlı MAAMIDI 216.11.07) olduğunu tespit ettim. Ve satıcıya tekrar mesaj atıp telefonda son sürümün yüklü olduğunu ve be bunun sorunumu çözeceğini düşünmediğimi belirttim. Onlar da yarın firmamı aramamı söylediler. Şimdi ben ne yapmalıyım.Telefonu iade mi etmeliyim yoksa değişim mi istemeliyim?

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Merhaba forumda yeniyim ve ilk defa mi 5 kullanıyorum. Daha dün yeni aldığım telefon 10 / 15 defa donup kendiliğinden açılıp kapanıyor. Telefonu gittigidiyordan aldım ve sorunu satıcıya mesajla bildirim. Satıcı da bana bu siteden güncelleme yapmamı söyledi. Ben de siteye girip inceledim ve bana gelen telefondaki sürümün son sürüm (V8.1.2.0 /Kararlı MAAMIDI 216.11.07) olduğunu tespit ettim. Ve satıcıya tekrar mesaj atıp telefonda son sürümün yüklü olduğunu ve be bunun sorunumu çözeceğini düşünmediğimi belirttim. Onlar da yarın firmamı aramamı söylediler. Şimdi ben ne yapmalıyım.Telefonu iade mi etmeliyim yoksa değişim mi istemeliyim?
o kadar kendıne reset atıyorsa sorun vardır stabıl rom kendın yuklmeyı deneye bılırmısın acaba twrp falan kurulu ıse sonra ıade hakkını kullan .

Oyla:

ozer6416

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özkan
Cihazım
Mi 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla ilk defa kullanıyorum telefonu daha önce böyle güncelleme yüklemedim.Yapabilir miyim bilmiyorum açıkçası.Değişim istesem olur mu?

Oyla:

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Valla ilk defa kullanıyorum telefonu daha önce böyle güncelleme yüklemedim.Yapabilir miyim bilmiyorum açıkçası.Değişim istesem olur mu?
hakkındır ıade ıstemen tabı onun yukleme yaptıgı rom dosyasında belkı sıkıntı vardır dıye dedım sıtede rom yukleme olayı ılegılı bır suru konu var .

Oyla:

ozer6416

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özkan
Cihazım
Mi 5
Konular
1
twrp nedir?

Oyla:

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
telefonu aldıgın kısı kurumsal satıcı mı yokas bırey mı ? bırey ıse twrp ıslemlerını o halletmıstır eger kurumsal ıse twrp ısını falan hepsını senın yapman lazım once bunu ogrenelelım.

Oyla:

ozer6416

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özkan
Cihazım
Mi 5
Konular
1
Tamam o konulara bi bakayım ben. Teşekkür ederim.

Oyla:

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Tamam o konulara bi bakayım ben. Teşekkür ederim.
eger kurumsal satıcı ıse unlock ıslemlerı ıcın 10 gun falan beklemen gerekıyor unlock yapılmadı ıse degısım veya ıade hakkını kullan.

Oyla:

ozer6416

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özkan
Cihazım
Mi 5
Konular
1
Faturada MYS iç ve dış ticaret ltd. şti yazıyor. Sanırım kurumsal.

Oyla:
Üst Alt