- Adım
- Santo
- Cihazım
- Htc
- Konular
- 1
İyi günler. Mi 5 almayı düşünüyorum forumda sayfalarca yorumları okudum ama bir türlü tatmin edici cevap bulamadım. Alacağım cihazın imei kaydı yapılmış ve global rom yüklü prime modeli. Merak ettiğimiz konular cihaz performansı nasıl oyunlarda kasma var mı arayüz hızlı mı ve en önemlisi global roma güncelleme otomatik gelecek mi yoksa her seferinde manuel olarak indirip flashlayarak romu yeniden mi yüklemem gerek? Açıkçası cihazı alıp sürekli rom falan yüklemek istemiyorum güncelleme gelince cihaz otomatik alsın güncellemeyi istiyorum. Genel olarak oyun oynayan ve gün boyunca telefonla haşır neşir olacağım şarj konusunda performansı nasıl ve teknolojik aletlere pek nazik davranamıyorum sağlamlık konusunda cihaz nasıl? YouTube'ta sayısız performans testi var ama onlar çok da inandırıcı gelen şeyler veya belirleyici şeyler değil sonuçta donanım olarak herşey açık tamamiyle kişisel kullanıma göre parelellik gösterecektir performans. Cihazda genel olarak karşılaştığınız problemleri de yazarsanız sevinirim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Lütfen telefondan zerre anlamayan birine anlatıyormuşcasına anlatın özellikle güncelleme olayı en merak ettiğim konu.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Lütfen telefondan zerre anlamayan birine anlatıyormuşcasına anlatın özellikle güncelleme olayı en merak ettiğim konu.