Yardım Mİ 5 128GB seramik kılıf ve kırılmaz cam sorunu

widuka

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi 5 pro 128
Konular
1
ıyı aksamlar arkadaslar oncelıkle herkese merhaba aranıza yeni katıldım.. kısa bir sorum olacaktı bılgısı olan varsa cevap verırse sevınrım.. Mİ 5 128GB Seramık cıhazını yenı aldım kırılmaz kalıtelı cam ve ınce seffaf 0.2 mm lık silikon kılıf arıyorum ancak galıba degerlerı tam aynı degıl normal Mİ 5 lerle satıcıların bazıları tam uyar dıyor ama degerler farklı gozukuyor belkıde seramık olmasından kaynaklı.. sıteden benımkıne uygun temın edebılecegım bı yer var mı ?

--Eren--

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
2
Buyurun hocam sorularınızı bana direkt olarak iletebilirsiniz.

Oyla:

widuka

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi 5 pro 128
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ürünler elıme gectı cok guzel ılgınız ıcın tesekkurler tavsıye ederım

Oyla:

widuka

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi 5 pro 128
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
-arkadaslar urun guzel ama benım sorunumu tam olarak cozemedı malesef:( 128 gb prolarda sılıkon kılıf ve kırılmaz cam ayrı ayrı tam oturuyor ancak aynı anda -kullanılınca baloncuk sorunu cozulemıyor.. basına gelen veya cozum olarak kılıf onerebılecek var mı kırılmaz camla beraber kullanımda?

Oyla:

--Eren--

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
2
-arkadaslar urun guzel ama benım sorunumu tam olarak cozemedı malesef:( 128 gb prolarda sılıkon kılıf ve kırılmaz cam ayrı ayrı tam oturuyor ancak aynı anda -kullanılınca baloncuk sorunu cozulemıyor.. basına gelen veya cozum olarak kılıf onerebılecek var mı kırılmaz camla beraber kullanımda?
Hocam öncelikle Mi 5 Pro denilmesi ürünü teknik çizim olarak tasarımda farkından dolayı değil. 32/64/128 gb versiyonların hepsi aynı. Mi 5 tam kaplayan koruyucularda ince ayar yaparak yapmanız gerekmekte. Kılıfların çoğu baskı yaptığı için camlarda tam kapattığı için kılıfı cam üstüne gelecek şekilde oturtabilirseniz sorun olmaz.

Oyla:

hydrogen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyd Rogen
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Mi 5 3/32 kullanıyorum bende de aynı sorun var malesef bu yüzden kılıf kullanmıyorum , ekran koruyucu üzerinde.

Oyla:

widuka

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
mi 5 pro 128
Konular
1
Mi 5 3/32 kullanıyorum bende de aynı sorun var malesef bu yüzden kılıf kullanmıyorum , ekran koruyucu üzerinde.
Ancak mı 5 proda arka seramik olduğundan çok kayıyor kilifsiz kullanma çok zor

Oyla:
Üst Alt