Yardım Mi 4 Yeniden Başlatma Sorunu

fraurora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kürşad
Cihazım
Mi4 LTE
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 8 global 6.8.18 beta
Telefon Modeli
Mi 4 LTE
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi günler Mi 4 LTE sahibiyim. Dünden beri telefonu şarja takmadan şebeke ile alakalı(arama ve mobil veri, wifi kullanabiliyorum) kullanım yaptığımda telefon direk kendini kapatıyor ve Mi yazısı gidip geliyor, bir döngüye giriyor. Bundan anca telefonu şarja takıp kurtulabiliyorum. Şarda iken hiçbir sorun yok ama şarjda olmayınca telefon yazdığım gıbı döngüye giriyor. Bunun nedeni ve çözümü nedir?
mi4 lte
android sürümü 6.0.1
miui sürümü miui 8 global 6.8.18 beta

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
İyi günler Mi 4 LTE sahibiyim. Dünden beri telefonu şarja takmadan şebeke ile alakalı(arama ve mobil veri, wifi kullanabiliyorum) kullanım yaptığımda telefon direk kendini kapatıyor ve Mi yazısı gidip geliyor, bir döngüye giriyor. Bundan anca telefonu şarja takıp kurtulabiliyorum. Şarda iken hiçbir sorun yok ama şarjda olmayınca telefon yazdığım gıbı döngüye giriyor. Bunun nedeni ve çözümü nedir?
mi4 lte
android sürümü 6.0.1
miui sürümü miui 8 global 6.8.18 beta
Sadece şebeke ile ilgili kullanım yaptığınız zaman yaşadığınız bu sorun yazılımsal olarak değerlendirilir bana göre.. Sim kartın takılı olduğu yerde sorun varsa onu bilemem, başka hat takıp deneyin.

Yedek alıp cihazı sıfırlayın, belki size yardımcı olur.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

fraurora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kürşad
Cihazım
Mi4 LTE
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önceden de güç tuşu yüzünden olduğunu düşündüğüm açılıp kapanmalar oluyordu ama böyle bir durum ilk defa oluyor. Güç tuşunda hala sorun var acaba sorunun kaynağı o olabilir mi? sadece dokunduğumda direk basılı tutuyormuş gibi tepki veriyor.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Daha önceden de güç tuşu yüzünden olduğunu düşündüğüm açılıp kapanmalar oluyordu ama böyle bir durum ilk defa oluyor. Güç tuşunda hala sorun var acaba sorunun kaynağı o olabilir mi? sadece dokunduğumda direk basılı tutuyormuş gibi tepki veriyor.
Olabilir, her ihtimali düşünmek lazım.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt