Yardım Mi 4 Yedek Parça Orjinallik Kontrolü

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
Merhaba arkadaşlar bir sorum vardı mi4 telefonum için birkaç yedek parça aldım fakat orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim yardımcı olabilecek var mı?.
Ürünlerin linkleri:

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Hocam yedek parca konusunda %100 orjinallik garantisini verebilecek kisi sayisi parmakla sayilir. Bugun bile delta servis elinde parca yokken 0 telefonu parcalayip yedek parca temin ediyor. Piyasada satilan urunlerin orjinalligini artik siz tahmin edin :) resmi distributor ile burda hizmet vermedigi surece orjinal yedek parca degil yan sanayi A kalite yedek parcalar temin edilebiliniyor. Tahminim bu yonde.

Oyla:

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Bildiğim kadarıyla Xiaomi cihazların yetkili servisler dışında orjinal yedek parçaları yok. Tabii hurda cihazlardan temin ediliyorsa başka. Bu arada verdiğiniz siteyi de töhmet altında bırakmak istemem. Sadece duyduğum ve okuduğum şeylere dayanarak yorum yapıyorum.

Oyla:

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla Xiaomi cihazların yetkili servisler dışında orjinal yedek parçaları yok. Tabii hurda cihazlardan temin ediliyorsa başka. Bu arada verdiğiniz siteyi de töhmet altında bırakmak istemem. Sadece duyduğum ve okuduğum şeylere dayanarak yorum yapıyorum.
sağolun cevaplarınız için yani parçanın üzerinde bir irabare yada bir sembol vb şeylerle anlamamız mümkün değil mi?

Oyla:

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Bildiğim kadarıyla genelde yan sanayi parçalarda etiket vb işaretler olur parçanın satın alındığı toptancının anlaşılabilmesi için. Bir ihtimal seri numaraları olabilir.

Oyla:

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla genelde yan sanayi parçalarda etiket vb işaretler olur parçanın satın alındığı toptancının anlaşılabilmesi için. Bir ihtimal seri numaraları olabilir.
teşekkür ederim tam olarak nerelerinde oluyor ne tarz yazılar numaralar oluyor yardımcı olabilir misiniz
[doublepost=1520783191,1520783083][/doublepost]
birde şey sorayım mesela batarya yan sanayi olunca performans bakımından ne kadar bir fark oluşuyor?

Oyla:
Üst Alt