Yardım Mi 4 VS Redmi 4x

Jinzo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
20
Arkadaşlar iki telefon aradasında kaldım bütçem 750 TL. Bataryasından dolayı 4x e daha yatkınım fakat kaygılarım var. Aşırı özellik isteyen oyunlar oynamam, orta boyutlu oyunlarda takılma olmasın yeter. Sosyal medyada ve youtube, chrome da çok takılırım. Arayüzde gezinirken takılma olmamasıda önemli. Redmi 4x benim isteklerime uygun mudur? Yoksa mi 4 mü almalıyım? Düşünceleriniz nelerdir?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaşlar iki telefon aradasında kaldım bütçem 750 TL. Bataryasından dolayı 4x e daha yatkınım fakat kaygılarım var. Aşırı özellik isteyen oyunlar oynamam, orta boyutlu oyunlarda takılma olmasın yeter. Sosyal medyada ve youtube, chrome da çok takılırım. Arayüzde gezinirken takılma olmamasıda önemli. Redmi 4x benim isteklerime uygun mudur? Yoksa mi 4 mü almalıyım? Düşünceleriniz nelerdir?

Edit:mesaj tekrar düzenlenmiştir.

Son düzenleme:
Oyla:

Jinzo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MI4 kullanıyorum gayet memmunum cihazdan öle ahım şahım oyun oynayan birisi değilim subway surf, 8 ball pool gibi oyunlar oynarım ara sıra canım sıkıldığı zaman yeri geliyor MI4 biraz haddinden fazla ısınıyor.Havalarında katkısı bunda büyük (alev topunada dönmüyor tabiki) tasarım olarak redmi 4x al keyfine bak SD 625 güzel bir işlemci arayüz desen zaten yağ gibi akıyor beklentileri karşılayacak bir cihaz.
SD 625 demişsiniz ama 4xde SD 435 var.

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Sd435 bence pil+performans olarak s801 den çok daha iyidir.Isınma sorunu olunca s801 giriş seviyesi telefonlardan bir farlı olmuyor ısınma baya fazla güneş altında basit bir oyun oynayın veya işlem yapın telefon direk 45+ derece 2-3 dk sonra yani tavsiyem ikisi arasından 4x ama bence bütçe artırıp redmi note 3 pro veya redmi note 4x alın daha performanslı olur :)

Oyla:

Jinzo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saolun arkadaşlar görüşlerinizi bildirdiğiniz için.Malesef bütçeyi arttıramam.4xe karar verdim bende bi sorun çıkmazsa bayramdan sonra sipariş vericem.Önerdiğiniz bir site var mıdır?

Oyla:

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Redmi 4x alın, Snapdragon 435 yeterince güçlü bir işlemci. Biliyorsunuz bazı firmalar bundan kötü işlemcili cihazları 1000-1300 TL bandında satıyorlar. Ayrıca 4100mAh bataryası da cabası.

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
o zaman hocam 4x almanız daha yerinde bir seçim olcaktır mi4 eskidi biraz her ne kadar amiral gemiside olsa eski performasından pek eser yok ...

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Oyla:

Kadir0303

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Note4
Konular
0
Herkese selamlar
Gemiciyim şu anda çindeyim telefonum bozulduğu için acil olarak burdan mi note 4x aldım whatsapp falan yüklenmiyor bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı seyire çıkmak üzereyim gemi interneti kullandığımda sadece whatsappta açık o yüzden biri yardımcı olursa çok sevinirim
Not bu konularda çok kıtımdır

Oyla:
Üst Alt