- Adım
- Mr.Be
- Cihazım
- Xioami mi 4lte
- Konular
- 6
daha öncede bu konu hakkında yardım talebi açtım sağolsun bir kaç arkadaş ciddi manada yardımcı oldular ilgilendiler fakat benim şahsi olarak konuyu anlamam vede çözümleyemem sonucunda çok başarılı sonuç alamadım akabinde tekrar denemeye çalışsamda başaramadım.. uzaktan yardım ile bana yardım edecek bir kişi birey bir insan evladı var mı aramızda gerçekten ciddi manada sinir harbi yaşıyorum vede stres oluyorum artık..
cihazım mi 4 lte ve çok uzun süredir kullanmıyorum dolayısı ilede versiyon sürüm vs cok eski sanırım.. hiç bir uygulamayı adam akıllı indiremiyorum internet tarayıcım sürekli kapanıyor kendiliğinden sonradan inceledigim ögrendiğim kadarıyla cihaza dışarıdan müdahale edilip sürümü yükseltilebiliyormuş işte bu safhada ben başarısız oluyorum.. sizlerden ricam yardım edecek biri yada birileri var ise uzaktan yardım ile bana yardım etsin teşekkürler.. saygılar
cihazım mi 4 lte ve çok uzun süredir kullanmıyorum dolayısı ilede versiyon sürüm vs cok eski sanırım.. hiç bir uygulamayı adam akıllı indiremiyorum internet tarayıcım sürekli kapanıyor kendiliğinden sonradan inceledigim ögrendiğim kadarıyla cihaza dışarıdan müdahale edilip sürümü yükseltilebiliyormuş işte bu safhada ben başarısız oluyorum.. sizlerden ricam yardım edecek biri yada birileri var ise uzaktan yardım ile bana yardım etsin teşekkürler.. saygılar