Mi 4 ekran koyurucu acil yardım

Berker Baydur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berker Baydur
Konular
6
Merhaba arkadaşlar Mi4 telefonumun ekran koruyucusu çıktı şu anda başka bir şehirdeyim yedek koruyucu alamam...Bu telefonun ekranının turu sekli vs başka bir telefonda varmı ona gore alicam yardim edin lutfen cizilmesini hic istemiyorum..Cevaplarinizi bekliyorum :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Berker Baydur' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Mi4 telefonumun ekran koruyucusu çıktı şu anda başka bir şehirdeyim yedek koruyucu alamam...Bu telefonun ekranının turu sekli vs başka bir telefonda varmı ona gore alicam yardim edin lutfen cizilmesini hic istemiyorum..Cevaplarinizi bekliyorum :)

Hocam boyut olarak uysa bile ekran koruyucunun üzerindeki yakınlık sensörü gibi boşluklar tam oturmayacaktır ve arama esnasında ekranın kapanmasına, çağrıyı sonlandırmanıza engel olacaktır. Tavsiyem bir süre dikkatli kullanmanız yönünde ama mutlaka ekran koruyucu olsun derseniz 5 inçten daha büyük ekranlı telefonlara ait her hangi bir ekran koruyucu alıp ekran boyutuna (sadece ekran orjinaldeki gibi tüm kasa değil) uygun kesip geçici olarak kullanmanız en mantıklısı gibi duruyor.

Oyla:

Berker Baydur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berker Baydur
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam teşekkür ederim.1 ay dikkatli kullanicagim o zaman:) Anlayışın için tekrar teşekkür ederdim..

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Berker Baydur' Alıntı:
Tamam teşekkür ederim.1 ay dikkatli kullanicagim o zaman:) Anlayışın için tekrar teşekkür ederdim..

Rica ederim, isterseniz bulunduğunuz şehri de yazın belki o şehirde olan ve elinde fazla ekran koruyucu olan bir arkadaşımız vardır.

Oyla:
Üst Alt